Истина или лъжа: Христо Мутафчиев изоставен от Валентин Танев в Брюксел

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5348321 www.24chasa.bg

ЖЪЛТИНИТЕ: Още щом слязъл от самолета в Брюксел, актьорът Валентин Танев изоставил приятеля си Христо Мутафчиев, с когото заедно играят в пиесата “Духът на поета”, гостуваща в белгийската столица, и поел в неизвестна посока. Мутафчиев, който има проблеми с движението след претърпения инсулт, останал безпомощен на летището, пише жълт сайт.

Лъжа е! Едва ли между близки приятели като Мутафчиев и Танев е тайна, че синът на Валентин живее и работи в Брюксел. Нормално е първата работа на актьора е да отиде да види семейството му и да се порадва на внуците. “Абе тук е записана някаква вечеря. Задължителна ли е?”, запита той смутен организаторите на гастрола. Отдъхна си, като разбра, че е свободен да отиде при близките си. Мутафчиев напълно разбира своя приятел - синът му Асен от година е в Лондон.

Много хора се погрижиха за комфортното придвижване на Мутафчиев до хотела, между които и младият Павлин Петрунов, който също участва в пиесата. Компания по време на прекрасната вечеря му правеше лично най-младият евродепутат Андрей Новаков, с когото се чукнаха с по една грапа. А на другата вечер Танев в ролята на Захарий Стоянов бе плътно до своя приятел Стамболов (Мутафчиев) по време на представлението в залата на Европарламента.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.

Късо съединение в електрически стълб в столицата на бул. България предизвика временно блокиране на движението в посока центъра. В отстраняването на аварията се включиха екипи на енергото и