Дъщерите на Мартина Вачкова и Белослава абитуриентки

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5571983 www.24chasa.bg
Мартина Вачкова с дъщеря си Рада (със зелената рокля) и нейни съученици. Най-вляво е дъщерята на Белослава Божидара. СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ И ФЕЙСБУК

“Хора, няма по-щастлива майка от мен. Радето завърши гимназия. Гордея се с теб, Рада Миладинова!” Това написа в петък вечерта Мартина Вачкова в личния си профил във фейсбук.

Нейната дъщеря Рада завърши Националното училище за изящни изкуства “Илия Петров” в София с профил графика. Балът ѝ бе в петък, на 10 юни.

Момичето беше със семпла зелена рокля, модела на която бе измислила сама, а приятел на актрисата го изпълни.

Преди да се отправи към училище за бала си, момичето бе на събиране с най-близките си в столичен ресторант. Там беше баба ѝ Силвия Вачкова, както и актьорът Владо Пенев, който от дълги години е приятел на майка ѝ Мартина. Двамата са завършили един клас във ВИТИЗ.

След заведението Рада се присъедини към съучениците си. Сред тях бе дъщерята на Белослава Божидара. Момичето бе прибрало косата си в рошав кок и бе с черно-бяла рокля и класическо червено червило.

След завършването на гимназията на Рада ѝ предстои кандидатстване в Националната художествена академия. И тя като всички дванадесетокласници се яви на матурите, на които изкара високи оценки.