Солист на “Арабеск” на финал в танцувално риалити в Украйна

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5638629 www.24chasa.bg

Солистът от “Арабеск” Васил Дипчиков е финалист в новия девети сезон на танцувалното риалити So You Think You Can Dance (в превод от англ - “Мислиш си, че можеш да танцуваш” - б. а.) в Украйна.

Излъчването на сериите по телевизията ще започне наесен. По регламент в шоуто участват танцьори, изявяващи се в различни жанрове, на които се дават еднакви танцови задачи. Всяка седмица по един отпада. Дипчиков получава покана за участие още в началото на годината през фейсбук. Там организаторите се свързват с него. “Гледали са мои снимки и клипчета и са ме харесали. Тази година сезонът е международен и имаше хиляди хора от 23 държави”, разказва танцьорът.

Той е единственият българин, състезаващ се в шоуто. Явява се на предварителен кастинг за риалитито още през април. След него разбира, че влиза в топ 20. Месец след това той вече е в топ 10, но днес приключва първата фаза от шоуто. “През декември се връщам в Киев за живите предавания за финала, а записаните досега серии ще се излъчват от септември. В момента сме останали 10 танцьори от 5 държави - Украйна, Русия, САЩ, Италия и България”, казва танцьорът.