Анелия кара скутер с Danny в Турция, после отморява на нашето море с дъщеря си

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5680785 www.24chasa.bg

“Гот ми е”, пее певицата в новия си хит и твърди, че и в живота ѝ е добре

Слънце, кола и добра компания - какво повече му трябва на човек, за да тръгне на път? Вярната посока, разбира се! Когато обаче крайната точка е каравана край езеро и любимият мъж в нея - вече всичко е наред. Тази философия изповядва певицата на “Пайнер” Анелия в новия си проект и докато е щастлива по пътя към любовта, пее: “Гот ми е на мен сега, хубаво ми е, за Бога...”.

“Исках да бъде свеж, летен клип, да носи настроение, защото песента го предполага. Нещо неангажиращо за зрителя, семпло, но стилно, с емоция. За режисурата се доверих на Людмил Иларионов-Люси и не сбърках. Получи се точно това, което обсъждахме в предварителните разговори”, споделя певицата.

Анелия кара скутер с Danny в Турция, после  отморява  на нашето море с дъщеря си

Хитът “Гот ми е” е по музика на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Във видеото Анелия си партнира с екзотичната красавица Мариам Саид, с която заедно пътуват в уникален ретроавтомобил - Gust mustang 1966. Мъжката роля е поверена на Мартин Бонев.

Но дали наистина ѝ е гот през това лято и в реалния живот? На този въпрос певицата отговаря: “Няма значение какъв е сезонът, аз съм позитивен човек. Както пея в новата песен - да, гот ми е.”

“Още повече че тази година си позволих ваканция още в началото на лятото. Отдавна не бях почивала и след като пуснах три проекта за този сезон - мой самостоятелен, дует с Danny Levan и колаборация с оркестър “Кристали”, си откраднах малко време за зареждане на батериите в компанията на мои приятели и на дъщеря ми. Бяхме в хотела на най-добрата ми приятелка в комплекс по Южното Черноморие, където успявам да си отдъхна, необезпокоявана от никого. Върнах се готова отново за работа на пълни обороти.”

Дъщерята на Анелия -

12-годишната Ивон,

е от брака ѝ

с Коко Динев

Въпреки че отдавна са разведени, двамата поддържали добри отношения, Динев се грижел за дъщеря си, твърди изпълнителката.

След като покори класациите с хита си “Гот ми е”, Анелия предложи нещо съвсем различно. Това е дуетното парче с Danny Levan - “В моя ум”, което е в поп ритъм с етноелементи. Идеята за този проект се родила в студиото на композитора Мартин Биолчев, който запознал двамата.

Чрез познат на Danny песента стигнала до ушите на турския посланик у нас Сюлейман Гьокче и той толкова я харесал, че предложил съдействието си за снимки в южната ни съседка. Така целият снимачен екип начело с режисьора Павлин Иванов-Bashmotion се качва на самолета и прекарва няколко незабравими дни в град Алания, където са заснети кадрите. Клипът е летен, забавен, разбира се, с любовен елемент. Визиите на изпълнителите също са много свежи, тийнейджърски.

В Алания Анелия и Danny за първи път се учат да управляват скутери, като певецът дори претърпява лек инцидент по време на снимките.

Двамата се

сприятелили много

“Анелия е голям професионалист и невероятен човек. От нея научих много и в личен, и в професионален план”, споделя Дани.

“Вече съм решила да правя музикални колаборации или с хора, които не са до болка познати на публиката, или с такива, които истински харесвам и обичам. Дани е талантливо и много борбено момче. Освен това ме спечели визуално - има модерно излъчване. Смятам, че си паснахме идеално”, разказва от своя страна звездата на “Пайнер”.

За момента не подготвя конкретно нищо ново с някой друг изпълнител или група. “Аз не съм такъв тип човек - да тръгна да търся, да организирам... За мен е важно да съм фокусирана върху соловите ми проекти. Съвместните идват помежду другото, съвсем спонтанно, от разговор или по покана от другата страна. Усещам на момента дали сме на една вълна с хората, от които идва, и ако е така, го правя”, не крие певицата.

Точно така неочаквано за нея дошла поканата “Кристали” да се включи в изпълнението на песента

“Моят мъж” с

оркестър “Кристали”

Емблематичният оркестър, който от години е символ на купон и добро настроение, бил готов с лятно хитово предложение. Но още когато се родила идеята, Кирил Борисов и другите решили, че трябва да поканят певица със силно присъствие и завладяващ тембър, която да прави компания на вокалистката им Ричи.

“Сигурна съм, че парчето ще се хареса масово. Жените ще се хвалят с верните си и предани избраници, ще им го посвещават и ще ги поздравяват, а мъжете ще се бият в гърдите, че са точно такива. Радвам се, че работихме с Анелия. Тя е страхотен човек и професионалист”, споделя чаровната Ричи.

“Не коментирам мъжете по принцип”, казва Анелия. Но неотдавна мъжката част ѝ засвидетелства внимание. Тя

получи грамота

от Националната

гвардия,

връчи ѝ я лично генерал Боян Ставрев. Тя е израз на добрите чувства, които таят към нея мъжете в униформа. Тогава Анелия не скри, че е горда с този приз. “Като певица съм била по-скоро част от празниците на гвардейците, не от тяхната работа. Но е много важно освен професионализъм да влагаш и душа във всичко, което правиш”, бе коментарът на певицата.

Анелия бе представител на България в Балканския музикален фестивал в Слънчев бряг, който бе в четвъртък. Тя излезе с 12 музиканти на сцената. “Поласкана съм, че съм първият изпълнител от българска страна, с когото стартира това начинание”, каза Анелия.

“ Харесвам си всички песни, но любими са ми “Само мене нямаш” и “Твоя съм”, която обичам да прекръствам, на “Моя съм”, смее се певицата.