Цял фейсбук говори за раздялата на репортера на Милен Цветков с гаджето му

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5747363 www.24chasa.bg

Даниел Петканов обвини публично приятелката си в изневяра и предизвика ожесточени морални дискусии в социалната мрежа.

“Една майка толкова силно изкрещя на хлапето си “остави тоя боклук, бе”, че изоставих приятелката си”, написа преди седмица във фейсбук Даниел Петканов, репортерът от “Часът на Милен Цветков”. Така, макар и на шега, той обяви края на 2-годишната си връзка с приятелката си Александра Богданска от Благоевград. Нейното име се чу преди време, след като стана Мис Национален отбор” Тя е дъщеря на Милан Богдански - общински съветник в Благоевград от квотата на БСП и кандидат за кмет на последните местни избори.

Репортерът зарязал половинката си, след като открива в телефона ѝ доказателства, че му е изневерявала, и то неведнъж. “Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават това, което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са ѝ шофьори и таксита да я взимат”, твърди Петканов в дълга публикация в социалната мрежа от понеделник.

До тършуването из паметта на смартфона на моделката се стигнало, след като Даниел случайно вижда съобщение от италианец на дисплея. “Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли?”, пита чужденецът нашенката.

“Чувствам се използван, наранен и обиден”, допълва Петканов.

Близо 30 000 са харесали публикацията му, коментарите са над 3000, а споделянията - около 2000. След признанието профилът на моделката бе нападнат от приятели и фенове на Петканов, които публикуват под снимките ѝ саркастични колажи и обидни епитети. Според търсачката в социалната мрежа името на Александра Богданска е популярно търсене и за нея говорят над 60 000 души.

Темата веднага разпали дискусии с крайни мнения за случилото се. Едни строго осъждат постъпката на момичето, а други смятат, че публичното изявление на Петканов не е джентълменско. Последните са категорични, че станалото не трябва да се споделя пред широката аудитория, с която той разполага в социалната мрежа.