Цветан Цветанов кумува на сватба в Арбанаси (снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5778444 www.24chasa.bg
СНИМКИ: ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и съпругата му Десислава кумуваха при църковна венчавка на приятелско семейство в Арбанаси. Парламентарният секретар на Министерството на младежта и спорта Ваня Колева и съпруга й Николай Колев се врекоха отново, след 33-годишен граждански брак. Това стана в присъствието на кумовете семейство Цветанови, на великотърновския кмет и съпругата му Даниел и Даниела Панови, и още няколко приятели. Това съобщиха от ГЕРБ.

Николай Колев, който е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г., избрал повторно да предложи на половинката си, на 33-та година от семейния им живот.

На скромна вечерна церемония, Ваня и Николай Колеви се врекоха и по християнския канон в манастира “Свeта Бoгopoдица” в Арбанаси.

„Много се радвам, че със съпругата ми имахме възможност да бъдем свидетели на този църковен брак и то точно в Арбанаси. Щастлив съм, че по този начин се затвърждават християнските семейни ценности“, коментира председателят на най-голямата парламентарна група Цветан Цветанов.