Тото милионерът с нова къща

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5804030 www.24chasa.bg
Домът на Здравко Траянов е напълно готов

Симеон ДЕМИРЕВ

Чисто нова къща си издигна известният като овчаря милионер Здравко Траянов от село Първомай. Спечелилият 1 653 366 лв. от тотото досега не се беше хвалил с никакви придобивки, но сега обясни, че вече е изградил новата си къща.

"Измазана е, обзаведена. Напълно е готова за живеене. Аз и преди това си живях в нея. Имаше да се правят довършителни работи, но това не ми пречеше. Бързо я вдигнах", казва Здравко.

В нея той ще продължи да се крие усилено, което прави, откакто около него се разрази скандал, че е бил обран от проститутка. Той категорично отрече пред вестника ни за това, но в същото време неговите съселяни все по-рядко могат да го видят след този инцидент.

"След като стана инцидентът с проститутката, спря да излиза редовно. Не всеки ден ходи на разходка. По-често си стои вкъщи", разказа ни кметът на Първомай Стоян Стойчев.

Преди месец се заговори, че милионерът си поръчал жрица, която ловко го обрала. Самият той отрича да има нещо такова.

Траянов обяви пред вестника, че се чувства отлично. "Много съм добре. Къщата вече е напълно готова", разкри беднякът милионер, който копнее за любов. Оказва се, че той неведнъж е споделял пред своите приятели от селото, че иска да си намери половинка, с която да живее. Засега обаче все удрял на камък. Точно след като удари джакпота, Траянов заяви пред "България Днес", че си търси баба, която да го гледа.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Починал е бащата на президента Румен Радев - Георги. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред журналисти в Смолян преди минути. Сутринта се чухме с президента Румен Радев, за да му изкажа съболезнованията си. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Смолян. "Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования

Очаквания пик на COVID-19 според всички експерти се очаква да настъпи в България през следващите 2-3 седмици. Състоянието на болниците и отделенията в страната, които ще трябва да приемат нарастващия брой заболели обаче буди силна и оправдана тревога. Снимки на хора публикувание в социалните мрежи от инфекциозните отделения във Видин и Велико

Всички регистрирани безработни в бюрата по труда да полагат задължителен 14-дневен труд в селското стопанство. Това иска Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ), която изпрати официално писмо до Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и съобщи за исканията си в прессъобщение до медиите