Свършват снимките на “Откраднат живот”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5820658 www.24chasa.bg
Част от екипа на “Откраднат живот” с истински и нарисувани мустаци няколко седмици преди да започне месецът на световното благотворително движение за борба с рака на простатата “Мовембър”.

С нощни екшън снимки на гонка по софийските улици екипът на “Откраднат живот” приключва работата по последния за втория сезон 39-и епизод на сериала. Това ще се случи в четвъртък, а главни действащи лица са Димо Алексиев, който е в ролята на младия доктор Генадиев, екранният му баща и актьор от Народния театър Стоян Алексиев и Мария Каварджикова, която вече два сезона е в образа на Евгения Генадиева.

В гонката, в която ще участват тримата главни герои на сериала, ще има замесени и полицаи. Работата по екшън кадрите ще започне около 22,30 и ще продължи до малките часове на следващия ден.

Финални снимки в четвъртък вечерта има и Емил Марков, който е в образа на доц. Петър Захариев. Той обаче вероятно няма да бъде на същия сет, на който ще се случва нощната гонка.

Мартина Вачкова до режисьора на сериала Павел Веснаков.
Мартина Вачкова до режисьора на сериала Павел Веснаков.

За разлика от тях всички останали актьори вече приключиха с работата си по сериала за този сезон. Последните кадри на Мартина Вачкова като сестра Жекова бяха миналия четвъртък. Него зрителите ще гледат вероятно след два месеца, тъй като се очаква последният епизод да бъде излъчен в средата на декември.