Деси Тенекеджиева ще играе Людмила Живкова

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5901642 www.24chasa.bg
Деси Тенекеджиева

Изумителната прилика между Деси Тенекеджиева и Людмила Живкова пролича в мига, в който актрисата се облече и гримира като дъщерята на Тодор Живков, за да се снима във филм.

В момента едновременно се пишат книга и сценарият за лентата. Автор и съставител на романа е Иво Милев. Засега идеята е да се появи на пазара през април. Чак след това ще започне сериозната работа по филма, разказа Деси Тенекеджиева.

“Това е наша много стара идея, която обсъждаме с моя близък приятел режисьора Иво Палмов”, добави тя. Двамата ще бъдат продуценти на лентата.

Новината за проекта Деси Тенекеджиева обяви на страницата си във фейсбук, като пусна две много интересни снимки. На тях тя позира, преобразена досущ като дъщерята на Тодор Живков. Приликата е толкова голяма, че за кратко време публикацията събра десетки поздравления.

Към кадрите Деси написа: “Като продуцент обичам не само сигурността, но и да експериментирам. Като актриса обожавам предизвикателствата. А като отявлена антикомунистка ще ми бъде повече от любопитно да вляза в образа на тази изключителна жена с различна от моята политическа идеология.

Жена огън, вятър и дух.

Людмила. Очаквайте неочакваното... През пролетта - книга антология, обединяваща всичко до този момент и много нови и любопитни факти.”

Тя ще използва работата си и като повод да се прибере за малко в България. От известно време Деси живее и работи в Лондон.