Австралийският премиер прати на Бойко Борисов снимка от своето барбекю

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5960408 www.24chasa.bg
Посланието на патриарха до Бойко Борисов

Северни елени и Дядо Коледа на съд сред поздравителните картички на министър-председателя

Стотици коледни картички от чуждестранни министър-председатели и обикновени граждани са затрупали кабинета на премиера Бойко Борисов в първия работен ден след Рождество Христово. Пристигнали са пожелания от цял свят, дори от подалия оставка министър-председател на Нова Зеландия Джон Кей. Подобно на Борисов и той подаде изненадваща оставка в началото на декември.

Това е картичката от премиера на Исландия Сигурър Инджи Джохансън.
Това е картичката от премиера на Исландия Сигурър Инджи Джохансън.

Снимка от барбекюто си е пратил заедно с пожеланията си за Коледа премиерът на Австралия Малкълм Търнбул. В момента в Австралия е разгарът на лятото и сезонът на градинските партита с барбекю.

Картичката от израелски адвокат, на която Дядо Коледа е на подсъдимата скамейка, обвинен, че 47 милиона пъти е влязъл в частна собственост без разрешение.
Картичката от израелски адвокат, на която Дядо Коледа е на подсъдимата скамейка, обвинен, че 47 милиона пъти е влязъл в частна собственост без разрешение.

Доста по-тематична е картичката от премиера на Исландия Сигурър Инджи Джохансън. Тя е със северни елени на фона на заснежена планина.

Израелски адвокат пък е пратил тематична картичка на Борисов - Дядо Коледа на подсъдимата скамейка, обвинен, че 47 милиона пъти е влязъл в частна собственост без разрешение.

Най-дълго е посланието на патриарх Неофит. В него той пожелава на Борисов да получи божието благословение във “високоотговорното Ви служение за благото на нашата страна и благочестивия български народ”.

“Бог на мира да Ви освети напълно”, пожелава още патриархът на министър-председателя.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември