"168 часа": Лора Виденлиева, изоставена като бебе пред чужда врата, се омъжи за четвърти път

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6035732 www.24chasa.bg
Преди дни тя се омъжи за 4-ти път в най-тесен приятелски кръг

Много те моля този път да ти е за последно и повече да не се жениш.” Това бе шеговитият призив, който отправи от сцената на "Камино" Катето Евро към приятелката си Лора Виденлиева.

Преди дни тя се омъжи за 4-ти път в най-тесен приятелски кръг от 190 души в пиано бара.

Бизнес дамата

обожава близките си

и не само високо цени искрената им подкрепа, но и самата тя е изключително отзивчива дори и към непознати в беда. Вероятно защото именно подкрепа е липсвала в детството.

Още като бебе Виденлиева е оставена пред вратата на дома на непознато семейство. Те я отглеждат, но в един момент се развеждат. Никой не иска да се занимава с малкото момиченце и дават Лора в сиропиталище.

Очевидно Виденлиева е била достатъчно голяма, защото добре помни този момент, казва неин познат. Според него тя е прекарала в дома за сираци много години и знае какво е да си на дъното.

“Затова гледа да помага дори в ситуации, когато види, че двама души се харесват. Тогава

моментално

започва да ги сватосва,

обича да събира хора на гости, кани големи компании както в дома си в Италия, така и в Южна Африка”, казва неин приятел.

Според него миналото й е основната причина тя да е изключително земна и да носи на всякакви майтапи, които изобщо не липсвали на сватбеното тържество.

"Ние си мислехме, че децата ще се оженят, че ще гледаме внуци, а то какво стана - Лора се ожени", продължила с майтапите си на сватбата Катето Евро.

Въпреки всеобщия призив и шумни молби да изпее известната си песен "Ке сара" в чест на новото семейство, тя отказа.

"Заклела съм се пред нотариус, че повече няма да я пея. Сигурна съм, че ми е омръзнала както на мен, така и на хората", били горе-долу думите на Катето Евро.

Вторият ден обаче, когато сватбата продължила в същия състав в комплекса "Царско село", Катето все пак нарушила клетвата си.

Скандиранията били толкова силни, че тя не издържала на натиска и молбите и отново запяла прочутото парче, което изпълнява в култовия филм "Оркестър без име".

Самата Виденлиева искрено се забавлявала с шегите на Катето Евро. Дори и когато тя попитала гостите: "А вие знаете ли, че Лора има внук на 61 години?" След като всички прихнали от смях, тя пояснила, че става дума за Ицо Сираков - 100-те манекенки.

По някаква причина Лора Виденлиева

от години споменавала,

че той й е внук

Интересното е, че точно на сватбата той бе без дама. Сред гостите обаче бе забелязана първата му съпруга Мария Башлиева, която дори на 60 години изглеждала невероятно, разказаха присъстващи. Дамата от години живее с дъщеря си в Италия и с баща й поддържат отлични отношения.

След като Катето отправи пожеланието да няма пета сватба, Орлин изпя италианското парче "Анкора" за първия танц на Лора Виденлиева и Георги Юруков.

От сцената на "Камино" Любен Дилов-син разказа, че присъства от страната на младоженеца. Впоследствие стана ясно, че се познава с Георги още от времето, когато е бил в "Куку". Тогава художникът с негов колега правели обложките на албумите им.

Как се запознават Лора и Георги четете тук - в онлайн изданието на "168 часа".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата