Пътешествие в дълбините на движението с Freelancer Skeleton

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6200318 www.24chasa.bg

Швейцарският производител на часовници RAYMOND WEIL празнува през тази година 40-годишния си юбилей.

Фирмата отбелязва това събитие с нова добавка към флагманската си колекция от изделия за отмерване на времето.

С часовника freelancer skeleton RAYMOND WEIL ви транспортира до дълбините на движението, с едно пътуване, което ви отвежда в сърцето на експертните умения за производство на часовници.

Елегантен и стилен, този нов freelancer с размер от 42,5 мм демонстрира часовникарското ноу-хау, лежащо в основата на всеки независим дизайн на фирмата, сътворяван в нейния собствен отдел за Изследвателска и развойна дейност, който съществува от 1999 година. Изцяло черен, като се започне от стоманения му корпус с PVD покритие и се стигне до каишката му от телешка кожа, freelancer skeleton играе с контрасти, като редува прозрачни компоненти с изтънчени детайли от розово злато, които улавят светлината. Всички централни стрелки, които паказват часовете, минутите и секундите, както и неподвижните индикатори за часовете, са позлатени с розово злато, като два сапфирни кристала запечатват разнообразните компоненти.

Широката апертура на черния галваничен циферблат ви кани на пътуване в сърцето на автоматичния механизъм за навиване, който има резерв за 38 часа работа. Същият осигурява поглед към педантично изработените мостове с кръгово гранулиране и към финиша от рутениум на скелетното движение, произведено в Швейцария.

„Този съвременен дизайн въплъщава в себе си духа на RAYMOND WEIL — независима, семейно притежавана компания, която вече 40 години култивира експертизата си в производството на часовници чрез творения с новаторски и непреходен дизайн“, казва Ели Бернхайм, главен изпълнителен директор на RAYMOND WEIL и внук на основателя на компанията.

В дан на почит към независимостта на търговската марка и към визионерския дух на нейния създател, през 2006 година третото поколение в семейството пусна на пазара колекцията freelancer. Същата се превърна в най-представителната колекция на RAYMOND WEIL, а също и в най-продаваната.

Швейцарският производител на часовници RAYMOND WEIL принадлежи към ограничения кръг независими семейни компании, които създават елегантни и изискани часовници за мъже и жени. Основаната през 1976 година компания, която в момента се ръководи от внука на основателя, Ели Бернхайм, е базирана в Женева. Тя продължава да развива и консолидира своя статут на едно от водещите имена в швейцарската часовникарска индустрия.

Със своите 40 години опит, RAYMOND WEIL се ползва от предаваните в Швейцария от векове умения и ноу-хау в произвоството на часовници. Прецизността, качеството, надеждността, благородството и техническият характер на материалите са многото стандарти, които RAYMOND WEIL комбинира, за да задоволи високите очаквания, които създава радващият се на голямо търсене етикет „Произведено в Швейцария“.

Още от своето начало компанията RAYMOND WEIL е напоена с дълбок афинитет към музиката и към Изкуствата. Швейцарският производител на часовници композира своите изделия за отмерване на времето така, както музикантите композират своите шедьоври, и демонстрира своите музикални и артистични влияния във всичките си разнообразни колекции. Музиката движи творческите възможности на търговската марка и в същото време е в сърцевината на всички нейни партньорства по света с прочути художници, с имена-икони в музиката, с емблематични концертни зали, с церемонии по награждаване, както и със свързани с музиката благотворителни организации.

Официален представител на RAYMOND WEIL за България е фирма Джулиани ЕООД. За повече информация: www.julliany.com.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гигантски 32-килограмов шаран бе уловен на езеро край София. Уникалното постижение регистрира Владимир Веселинов (31 г.) от софийското село Реброво. Той издърпал трофеен унгарски шаран на баластриерата край Враждебна, информира divoto.bg. Замятал е с дънна въдица, като стръвта е била протеиново топче с аромат на ананас.

Собственик на заведение прорязва 4 дървета и ги третира с вещество с цел умъртвяването им, за да застрои тротоарната площ до заведението си в кв. "Гео Милев", бл 109 столицата. За това сигнализира в социалните мрежи Михаил Димитров и призовава компетентните органи да вземат отношение по

Сложиха рога на писателката Калина Паскалева. Изкусителката се появи с две плитки под формата на рогчета в косата си пред известен столичен хотел, видя България Днес. Малко малко начумерена, любовта не спира да блика от нея. Красавицата се беше барнала с очила под формата на сърца във фаталния червен цвят.