Пътешествие в дълбините на движението с Freelancer Skeleton

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6200318 www.24chasa.bg

Швейцарският производител на часовници RAYMOND WEIL празнува през тази година 40-годишния си юбилей.

Фирмата отбелязва това събитие с нова добавка към флагманската си колекция от изделия за отмерване на времето.

С часовника freelancer skeleton RAYMOND WEIL ви транспортира до дълбините на движението, с едно пътуване, което ви отвежда в сърцето на експертните умения за производство на часовници.

Елегантен и стилен, този нов freelancer с размер от 42,5 мм демонстрира часовникарското ноу-хау, лежащо в основата на всеки независим дизайн на фирмата, сътворяван в нейния собствен отдел за Изследвателска и развойна дейност, който съществува от 1999 година. Изцяло черен, като се започне от стоманения му корпус с PVD покритие и се стигне до каишката му от телешка кожа, freelancer skeleton играе с контрасти, като редува прозрачни компоненти с изтънчени детайли от розово злато, които улавят светлината. Всички централни стрелки, които паказват часовете, минутите и секундите, както и неподвижните индикатори за часовете, са позлатени с розово злато, като два сапфирни кристала запечатват разнообразните компоненти.

Широката апертура на черния галваничен циферблат ви кани на пътуване в сърцето на автоматичния механизъм за навиване, който има резерв за 38 часа работа. Същият осигурява поглед към педантично изработените мостове с кръгово гранулиране и към финиша от рутениум на скелетното движение, произведено в Швейцария.

„Този съвременен дизайн въплъщава в себе си духа на RAYMOND WEIL — независима, семейно притежавана компания, която вече 40 години култивира експертизата си в производството на часовници чрез творения с новаторски и непреходен дизайн“, казва Ели Бернхайм, главен изпълнителен директор на RAYMOND WEIL и внук на основателя на компанията.

В дан на почит към независимостта на търговската марка и към визионерския дух на нейния създател, през 2006 година третото поколение в семейството пусна на пазара колекцията freelancer. Същата се превърна в най-представителната колекция на RAYMOND WEIL, а също и в най-продаваната.

Швейцарският производител на часовници RAYMOND WEIL принадлежи към ограничения кръг независими семейни компании, които създават елегантни и изискани часовници за мъже и жени. Основаната през 1976 година компания, която в момента се ръководи от внука на основателя, Ели Бернхайм, е базирана в Женева. Тя продължава да развива и консолидира своя статут на едно от водещите имена в швейцарската часовникарска индустрия.

Със своите 40 години опит, RAYMOND WEIL се ползва от предаваните в Швейцария от векове умения и ноу-хау в произвоството на часовници. Прецизността, качеството, надеждността, благородството и техническият характер на материалите са многото стандарти, които RAYMOND WEIL комбинира, за да задоволи високите очаквания, които създава радващият се на голямо търсене етикет „Произведено в Швейцария“.

Още от своето начало компанията RAYMOND WEIL е напоена с дълбок афинитет към музиката и към Изкуствата. Швейцарският производител на часовници композира своите изделия за отмерване на времето така, както музикантите композират своите шедьоври, и демонстрира своите музикални и артистични влияния във всичките си разнообразни колекции. Музиката движи творческите възможности на търговската марка и в същото време е в сърцевината на всички нейни партньорства по света с прочути художници, с имена-икони в музиката, с емблематични концертни зали, с церемонии по награждаване, както и със свързани с музиката благотворителни организации.

Официален представител на RAYMOND WEIL за България е фирма Джулиани ЕООД. За повече информация: www.julliany.com.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

След доцент Деси Бакърджиева става професор Лили АНГЕЛОВА снимки: Пламен КОДРОВ Над 200 симпатични и пищящи фенки на Наум Шопов-младши дойдоха на прожекцията на сериала "Откраднат живот" в столично кино, видя "България Днес". "По-полека, една след друга", радваха се фотографите на интереса, който предизвика синът на Христо Шопов

Служители на почистващите фирми в София миха вчера булеварди и улици. Общо 788 дка улици са измити за първите два месеца на годината в София. По-топлата зима позволява общината да предприеме подобни действия, които са част от мерките за по-чист въздух. През януари машинно са измити 406 дка улици, а до 17 февруари - още 382 дка

Той може да е озвучавал най-известния скъперник на света - Ебенизър Скрудж, но не пести пари да празнува щедро с приятели рождения си ден. С тези мисли как да прекара празника си навръх 3 март топпапараците на "България Днес" изловиха театралната звезда Георги Новаков. Дългогодишният глас зад кадър се разхождаше умислен по улиците и умуваше как да