Фантастично! Снимките на Десислава Кулелиева наистина карат хората да заобичат София (Снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6251635 www.24chasa.bg
Със сигурност ще има и четвърто издание на нейната поредица "Детайлите на София", каза кметът на столицата Йорданка Фандъкова. СНИМКИ: РУМЯНА ТОНЕВА

"Фантастично! Снимките на Десислава Кулелиева наистина карат хората да заобичат София. Със сигурност ще има и четвърто издание на нейната поредица "Детайлите на София". Това каза кметът на столицата Йорданка Фандъкова при откриването на изложбата на нашата колежка Десислава Кулилиева.

На откриването присъства и издателката на вестник "24 часа" Венелина Гочева, която оцени факта, че Кулелиева показва красотата на София, която ние обикновено не виждаме. "Трябва да тръгнем от детайлите към голямото, към опазване на паметта"

Архитект Таня Дикова похвали авторката на изложбата за упоритостта за трети път да ни накара да видим красотата на София и се надява тя да продължи да го прави.

Сред гостите беше и бившият министър на земеделието Десислава Танева , която е в трепетно очакване на близнаци, както и г-жа Виолина Маринова от Банка ДСК, която за пореден път е спонсор на изложбата.

Авторката се надява тази изложба да накара зрителите да разберат , че живеят в град с много история и памет, да го обичат и ценят, да го уважават и да са грижовни към своята столица.

За пореден път изложбата на Десислава Кулелиева намери подкрепа от Столичната община, Банка ДСК, “МТел”, Индустриално оборудване и услуги “Дарк 2002”. Тя се намира в градинката пред Народния театър и ще продължи до 12 юни.

Венелина Гочева и Десислава Кулелиева. Снимка: Ромео Чолаков

Издателката на в. "24 часа" Венелина Гочева, общинският съветник Ирина Йораднова, главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Миринова и Десислава Кулелиева (от ляво надясно). Снимка: Ромео Чолаков

Десислава Кулелиева и бившият министър на земеделието Десислава Танева , която е в трепетно очакване на близнаци. Снимка: Ромео Чолаков

Цветя поднесоха и директорът на Дирекция "Култура" на Столична община Биляна Генова (вляво) и главният художествен експерт към дирекцията Ивана Пасева. Снимка: Ромео Чолаков

Архитект Таня Дикова (вдясно) похвали авторката на изложбата. Снимка: Румяна Тонева

Изпълнителният директор на Банка ДСК Виолина Маринова и Кулелиева. Снимка: Ромео Чолаков

Една композиция от софийски врати, Снимки: Десислава Кулелиева СНИМКА: Дeсислава Кулeлиeва

Авторката с удостоената с "Пулицър" Алексения Димитрова. Снимка: Ромео Чолаков

Снимка: Ромео Чолаков

Снимка: Тодор Митов

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.