ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND - един специален уикенд за всички бащи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6252626 www.24chasa.bg

Денят на бащата е моментът, в който показваме уважение към мъжа, пример за подражание и вдъхновение.

Станете част от инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND, с която модната марка изразява признателност към бащите и утвърждава значимостта на мъжете за пълноценното възпитание на децата.

Денят на бащата се отбелязва почти навсякъде по света, като в повечето страни това е светски празник, който се празнува през юни. За първи път е тържествено отбелязан във Вашингтон през 1909 г. - тогава едно малко момиче - Сонора Дод, си помислило колко е несправедливо само майките да имат свой празник и организирало такъв за баща си – ветерана от Гражданската война Уилям Смарт. Празникът бързо получава широка подкрепа, а през 1972 е официално утвърден от президента Ричард Никсън. Денят се отбелязва с картички, подаръци и специална вечеря, които децата и съпругата подготвят за бащата.

В светлината на тази инициатива благодарим на родителите, които допринасят положително за развитието на децата. На тези, които осъзнават, че отговорността на бащата е важна инвестиция в обществото. На мъжете, за които родителството е нещо повече от социална роля – това е мисия, ориентирана към бъдещето, която следват с пълна отдаденост и с много любов.

Изграждането на пълноценната личност започва от ранна детска възраст с възпитание във висок морал и ценности. Бащата създава характера на детето, той дава кураж и сигурност, възпитава в смелост, чест, щедрост, толерантност и благородство.

Доброто образование е приоритет и родителят със своя личен пример стимулира детето да проявява любопитство, да разширява хоризонтите си и да храни любов към знанието, книгите и изкуството.

Младият мъж от малък е възпитаван да бъде и безупречен кавалер, да познава етикета и да проявява към дамите внимание, разбиране, респект, дипломатичност и търпение.

Бащата е положителен пример и във взаимоотношенията с околните, като винаги проявява лоялност, точност, честност и уважение. С този позитивен образец на поведение детето расте като достойна личност, която е желана компания, ценен приятел и надежден партньор.

Бащата е също пример за стил и елегантност. Отношението му към дрехите и външния вид предопределя стила на бъдещите възрастни и възпитава разбирането, че облеклото е израз на самоуважение и уважение към околните.

Значимата роля на бащата трябва да бъде подкрепена от останалите членове на обществото. С това послание ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND фокусира общественото внимание върху темата за бащинството и изразява признателност към всички мъже, които възпитават позитивни, пълноценни личности.

Зарадвайте своите близки и се възползвайте от специалното ценово предложение - 20% само по време на ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND на 2,3 и 4 юни във всички магазини на марката в страната.

Благодаря ти, татко!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Терористи ли финансират подобни конференции?, питат антифашисти Мощен сблъсък между националисти и антифашисти бележи най-мащабното събитие в последните години - конференция на крайните патриоти от цяла Европа утре вечер в София, на който ще бъде създаден общ съюз. Мястото на събитието се пази в тайна за последно,

Пожари разрушават Зографския и Хилендарския в Атон Иво АНГЕЛОВ Пожар унищожи голяма част от катедралата "Нотр Дам" в Париж в началото на Страстната седмица. Колкото и ужасяващи да бяха кадрите от огнената стихия, това не е първият подобен инцидент. От червените езици на огъня през вековете страдат и български манастири светини.