ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND - един специален уикенд за всички бащи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6252626 www.24chasa.bg

Денят на бащата е моментът, в който показваме уважение към мъжа, пример за подражание и вдъхновение.

Станете част от инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND, с която модната марка изразява признателност към бащите и утвърждава значимостта на мъжете за пълноценното възпитание на децата.

Денят на бащата се отбелязва почти навсякъде по света, като в повечето страни това е светски празник, който се празнува през юни. За първи път е тържествено отбелязан във Вашингтон през 1909 г. - тогава едно малко момиче - Сонора Дод, си помислило колко е несправедливо само майките да имат свой празник и организирало такъв за баща си – ветерана от Гражданската война Уилям Смарт. Празникът бързо получава широка подкрепа, а през 1972 е официално утвърден от президента Ричард Никсън. Денят се отбелязва с картички, подаръци и специална вечеря, които децата и съпругата подготвят за бащата.

В светлината на тази инициатива благодарим на родителите, които допринасят положително за развитието на децата. На тези, които осъзнават, че отговорността на бащата е важна инвестиция в обществото. На мъжете, за които родителството е нещо повече от социална роля – това е мисия, ориентирана към бъдещето, която следват с пълна отдаденост и с много любов.

Изграждането на пълноценната личност започва от ранна детска възраст с възпитание във висок морал и ценности. Бащата създава характера на детето, той дава кураж и сигурност, възпитава в смелост, чест, щедрост, толерантност и благородство.

Доброто образование е приоритет и родителят със своя личен пример стимулира детето да проявява любопитство, да разширява хоризонтите си и да храни любов към знанието, книгите и изкуството.

Младият мъж от малък е възпитаван да бъде и безупречен кавалер, да познава етикета и да проявява към дамите внимание, разбиране, респект, дипломатичност и търпение.

Бащата е положителен пример и във взаимоотношенията с околните, като винаги проявява лоялност, точност, честност и уважение. С този позитивен образец на поведение детето расте като достойна личност, която е желана компания, ценен приятел и надежден партньор.

Бащата е също пример за стил и елегантност. Отношението му към дрехите и външния вид предопределя стила на бъдещите възрастни и възпитава разбирането, че облеклото е израз на самоуважение и уважение към околните.

Значимата роля на бащата трябва да бъде подкрепена от останалите членове на обществото. С това послание ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND фокусира общественото внимание върху темата за бащинството и изразява признателност към всички мъже, които възпитават позитивни, пълноценни личности.

Зарадвайте своите близки и се възползвайте от специалното ценово предложение - 20% само по време на ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND на 2,3 и 4 юни във всички магазини на марката в страната.

Благодаря ти, татко!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Рекордната покупка на "Кардиф" Емилиано Сала струва 15,5 милиона паунда Шокираща новина потресе футболния свят. Ново попълнение във Висшата лига на Англия изчезна във въздуха, като най-вероятно самолетът му се е разбил. Става въпрос за аржентинския нападател Емилиано Сала, който бе рекордната покупка на "Кардиф".

Антон Станоев - Средната Бирма, обвинен за аферата "Бирмите" за производство и разпространение на цигари менте, вече е на свобода срещу 10 бона гаранция, научи "България Днес". Преди броени дни 2-ри въззивен състав на апелативния спецсъд реши да пусне от ареста Средната Бирма, съобщиха от съда. След акцията срещу нелегалните цигарени фабрики в

Грип тръшна естрадния певец Васко Кеца. Това е най-логичната причина импресариото му Ивайло Манолов да обикаля като луд аптеките в София, видяха топпапараците на "България Днес". Ивайло използва почивните дни, не за да отмаря, а за да отметне някои неотложни домакински задачи. След като обиколи всички магазини и напазарува,