ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND - един специален уикенд за всички бащи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6252626 www.24chasa.bg

Денят на бащата е моментът, в който показваме уважение към мъжа, пример за подражание и вдъхновение.

Станете част от инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND, с която модната марка изразява признателност към бащите и утвърждава значимостта на мъжете за пълноценното възпитание на децата.

Денят на бащата се отбелязва почти навсякъде по света, като в повечето страни това е светски празник, който се празнува през юни. За първи път е тържествено отбелязан във Вашингтон през 1909 г. - тогава едно малко момиче - Сонора Дод, си помислило колко е несправедливо само майките да имат свой празник и организирало такъв за баща си – ветерана от Гражданската война Уилям Смарт. Празникът бързо получава широка подкрепа, а през 1972 е официално утвърден от президента Ричард Никсън. Денят се отбелязва с картички, подаръци и специална вечеря, които децата и съпругата подготвят за бащата.

В светлината на тази инициатива благодарим на родителите, които допринасят положително за развитието на децата. На тези, които осъзнават, че отговорността на бащата е важна инвестиция в обществото. На мъжете, за които родителството е нещо повече от социална роля – това е мисия, ориентирана към бъдещето, която следват с пълна отдаденост и с много любов.

Изграждането на пълноценната личност започва от ранна детска възраст с възпитание във висок морал и ценности. Бащата създава характера на детето, той дава кураж и сигурност, възпитава в смелост, чест, щедрост, толерантност и благородство.

Доброто образование е приоритет и родителят със своя личен пример стимулира детето да проявява любопитство, да разширява хоризонтите си и да храни любов към знанието, книгите и изкуството.

Младият мъж от малък е възпитаван да бъде и безупречен кавалер, да познава етикета и да проявява към дамите внимание, разбиране, респект, дипломатичност и търпение.

Бащата е положителен пример и във взаимоотношенията с околните, като винаги проявява лоялност, точност, честност и уважение. С този позитивен образец на поведение детето расте като достойна личност, която е желана компания, ценен приятел и надежден партньор.

Бащата е също пример за стил и елегантност. Отношението му към дрехите и външния вид предопределя стила на бъдещите възрастни и възпитава разбирането, че облеклото е израз на самоуважение и уважение към околните.

Значимата роля на бащата трябва да бъде подкрепена от останалите членове на обществото. С това послание ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND фокусира общественото внимание върху темата за бащинството и изразява признателност към всички мъже, които възпитават позитивни, пълноценни личности.

Зарадвайте своите близки и се възползвайте от специалното ценово предложение - 20% само по време на ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND на 2,3 и 4 юни във всички магазини на марката в страната.

Благодаря ти, татко!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

ЦСКА 1948 ще доиграе сезона във Втора лига и най-вероятно ще приключи съществуването си. Това разкри "Спортал". На проведеното събрание на клубните акционери е станало ясно, че перспективите пред "червените" не са добри. Футболистите ще завършат сезона. След това ще има нова сбирка, за да се реши окончателната съдба на клуба.

Димитър Бербатов не би се кандидатирал да управлява българския футбол, ако не е напълно готов за това. "Имам много амбиции, свързани с различни неща - каза той пред NOVA. - Да ръководиш целия футбол наистина трябва да си много готов. Да знаеш къде отиваш, как ще действаш, хората, с които ще работиш, защото не може да си сам. Да имаш съмишленици.

Жена е новият изпълнителен директор на Висшата лига. Сузана Динидж ще застане на поста от началото 2019-а. Тя ще замени Ричард Скъдамор, който бе начело на Премиършип 19 години. Динидж се превръща в първата жена, която заема толкова важен ръководен пост във футбола. Това на практика я превръща в най-могъщата жена във футбола и в британския спорт.