Президентът и жена му за ръка в градската градина

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6255930 www.24chasa.bg
Първоначално не бяха забелязани от никого, но в средата на градината, където деца празнуваха 1 юни, бдителна майка ги забеляза и прикани детето си да застане за снимка до президента. СНИМКИ: Алексения Димитрова

Разпознат от празнуващи деца, раздаде автографи за 1 юни

Президентът Румен Румен направи неочакван подарък на деца, техните родители, баби и дядовци, които празнуваха 1 юни в градската градина пред Народния театър "Иван Вазов". Първо търпеливо позира за снимки с малчуганите пред смартфоните на техните родители, а после раздаде автографи на по-находчивите, които извадиха книжки и бели листа.

Докато деца и родители го обсаждаха с интерес, съпругата му Десислава го чакаше търпеливо отстрани с торбичка от книжарница "Хеликон". Отвреме навреме му помагаше да се справи с неочаквания интерес.

Радев и съпругата му минаха за ръка през градската градина към 15,30 ч., съпровождани от двама бодигардове. Първоначално не бяха забелязани от никого, но в средата на градината, където деца празнуваха 1 юни, бдителна майка ги забеляза и прикани детето си да застане за снимка до президента. Това провокира други майки и деца, които започнаха да вадят книжки и да искат автографи и общи снимки.