Мис Тигрова изкарала два дена без храна и вода заради операция на бюста

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6362992 www.24chasa.bg
Дълго време домашният пилон на Мая бе основен реквизит във видеата . СНИМКА: ЛИЧЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА МИС ТИГРОВА

Стриптийзьорката се възстановява от увеличаването на гърдите си, има по 390 кубика във всяка 

Ако все още не сте решили къде да изкарате лятната си почивка тази година, то непременно трябва да знаете “къде е хубаво и къде не е хубаво”. Във втората графа, противно на широко разпространеното схващане у нас, попада Гърция. Става за круизи, но плажовете са каменисти, а водата е като езеро. Що се отнася до родното Черноморие – в Албена хотелите са на първа линия, водата е мръсна, а курортът е само за чужденци. В Златни пясъци е излишно скъпо, отново само чужденци го посещават, българите липсват там. Свети Константин и Елена е предимно за българи, чужденци могат да бъдат забелязани рядко там. Обзор е за хора от провинцията, Свети Влас и Слънчев бряг са за българи и по-конкретно столичани. Несебър е само за българи без възможности. Тази и още много “полезна” информация може да почерпите само и единствено от една конкретна страница във фейсбук – тази на Мис Тигрова.

Стара снимка на Мая, когато е с все още изрусена коса.
Стара снимка на Мая, когато е с все още изрусена коса.

Оригиналното име на тази онлайн звезда е Мая Салмова – 30-годишно момиче, родом от Благоевград. “24 часа” следи развитието ѝ от края на 2014 г., но Мая е стара познайница на интернет обществото у нас и по-конкретно на мъжката аудитория. Преди почти 10 г. нейните рядко полуголи снимки и по-често абсолютно голи кадри започват да се появяват по родните форуми. Тигрова дори се радва на сериозна популярност в един от най-големите сайтове за порноклипове като главна героиня в две домашно правени видеа.

Мис Тигрова си прави селфи как чете.
Мис Тигрова си прави селфи как чете.

Момичето смята, че има не само визия, но и дар слово. Това е и причината да се запише в специалност “Журналистика” в Нов български университет, когато се мести в София. Тези си дневни занимания Мая комбинираше, допреди да завърши, с нощните – работата си като стриптийзьорка в един от известните столични стриптийз клубове. За нея пилонът не е само средство за докарване на прилични доходи, но и призвание. Салмова толкова обича професията си, че

Мая на любимия пилон
Мая на любимия пилон

дори си купува

Мис Тигрова изкарала два дена без храна и вода заради операция на бюста

собствен пилон

преди няколко години, който монтира абсолютно сама в центъра на всекидневната си. С времето металната конструкция се превръща в главен реквизит във видеата, които Мая публикува във фейсбук. Страницата си там девойката прави преди 4 години. С времето става не само все по-активна, но и по-уверена по темите, за които говори. Съвсем малката ѝ аудитория тогава се разраства постепенно, като днес наброява над 40 000 души. С тях Салмова споделя всичко – от любимата си музика (тежка чалга – б.а.), през проблемите си с колата, голите си интимни части (заради които често бива блокирана от администрацията на фейсбук за седмица – б.а.), до най-съкровените си желания.

Безспорно най-голямото сред тях е едър силиконов бюст, тъй като природата я е лишила от пищни форми. Тигрова успя да си угоди едва тази година. През май тя сложи по 390 кубика силикон във всяка гърда.

Имплантите са

поставени

подмускулно,

тъй като стриптийзьорката иска да се предпази възможно най-сигурно от евентуално увисване на гърдите си след години. Непосредствено преди и след операцията до нея е майка ѝ, а на самата Мая не ѝ е позволено да приема течности и храна близо два дена.

“Трудно се ляга и става с този силикон, но все още чакам да се възстановя напълно. Ако знаех, че това ме очаква, никога нямаше да си сложа силикон”, казва Мая след естетичната поправка. Тя ѝ носи не само болка, но и лека форма на депресия. Момичето вече не се радва толкова на страницата си във фейсбук и става по-раздразнителна от обичайното. За това помага и една от по-строгите забрани, които получава Тигрова от лекаря си след интервенцията – няколко месеца далече от пилона, докато се възстанови напълно.

Днес обаче Мая е по-добре. Тя е отново в старото си русло, а именно – да забавлява феновете си във фейсбук с ужасно категоричните си възгледи за живота. Немалка част от тях са хора с над средното ниво на интелигентност. Някои дори са дълбоко убедени, че Мис, както я наричат нежно от време на време, е чисто и просто

един социален

експеримент, чрез

който някой някъде

там им гледа сеира

Те отказват да допуснат, че реално съществуващ човек би могъл да гледа на света наистина така, както гледа Мая. Останалите абонати за страницата на стриптийзьорката в най-общ случай са хора с далече по-ниско интелектуално ниво от самата нея, която за разлика от тях пише значително по-грамотно.

Такова е и нейното отношение към тях. Такова е и отношението ѝ към Цецо Боклука, както нарича тя самата бившето си гадже. Става дума за доста по-възрастен от нея мъж, който Мая среща в клуба, в който доскоро работеше. Той е женен, а според Салмова има връзка паралелно и с представители на неговия пол. Макар че по нейно описание става дума за абсолютно маргинален персонаж по рождение,

Мис Тигрова още

жали за любимия си

Единствена утеха ѝ остава да бъде коректив на големите медии във фейсбук, да изказва мнението си по наболели теми в общественото пространство, да информира иначе дезинформираните млади кое трябва и кое не, кое е престижно и кое не и да ги открехва на благините, които предоставя XXI век. Като например чипс с шоколад, в който вкусът на картофите не се усеща, и “шоколад със златце. Повечето шоколади за България се доставят без златце, защото е бедна държава”, коментира родната интернет сензация.

Мая владее и художественото повествование. Това поне става ясно от личния ѝ блог, в който разказва кратки историйки за Рая – млада жена, която споделя едно към едно биографията на създателката си.

И ако всичко дотук е спорно по отношение на личността на Мис Тигрова, то едно е сигурно – плаща си сама за всичко. Няма мъж, който да чака да ѝ плати вечерята или да ѝ сложи чифт фалшиви гърди.