Лора Крумова вече в неделя сутрин, "Комбина" спира

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6429160 www.24chasa.bg
Лора Крумова и Галя Щърбева в първото студио на "Комбина", което беше изградено в столичен мол СНИМКА: Елена Донкова

Вместо публицистика в неделя следобед Нова тв пуска “Сделка или не”

“Комбина” - публицистичното предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева по Нова тв, спира.

То не е включено в есенната програма на телевизията и на практика изобщо не се е връщало на екрана, след като излезе в лятна ваканция.

На мястото на “Комбина” в неделя следобед ще се излъчва играта “Сделка или не” с Румен Луканов. По същото време по конкурентната Би Ти Ви е публицистичното предаване “120 минути” на Светослав Иванов.

Причината за смяната вероятно е, че Нова тв предпочита да има повече забавления в почивните дни следобед, затова и публицистиката ще бъде изнесена само сутрин, обясниха от медията.

Точно заради тази концепция на екрана се връща “Сделка или не”. Играта не беше излъчвана един сезон, но причината не е в рейтинга , а в друг забавен формат - беше дадено място на “Семейни войни”, чийто продуцент отново е Румен Луканов. Впрочем пийпълметричните агенции винаги са отчитали доста голям интерес към “Сделка или не”.

Двете водещи обаче не си тръгват от ефира на Нова тв. Лора Крумова започва да води сутрешния блок “Събуди се” в неделя. Досегашната водеща Мира Иванова остава в събота.

Промените ще се видят още през този уикенд. Има вероятност двете журналистки да водят заедно предаването в събота и неделя, но тя е малка. По-скоро всяка ще запази своя територия. Целият екип на “Комбина” се прехвърля в неделя сутрин в “Събуди се”. Галя Щърбева засега няма да е водеща, но ще продължи да прави материали за двете издания на сутрешния блок в събота и неделя.

“Комбина” стартира през 2015 г., след като и двете водещи се върнаха едновременно от майчинство.

Другата новост в медията е, че още днес - 6 септември, визията ще е напълно обновена и включва нови графики, шапки и заставки. Тя е създадена от изцяло български екип.