Яна Маринова и Йоана Буковска участват във фестивал на българската драматургия

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6641935 www.24chasa.bg
Яна Маринова в моноспектакъла “Глас”, който ще бъде част от програмата.

Елена Петрова и Иван Радоев ще сложат началото на второто издание на “Януари - Фестивал на българската драматургия” с постановката “Яворов, Лора и Мина в часа на синята мъгла”, посветена на 140-годишнината от рождението на поета.

Това ще стане на 8 януари, а до 21-и на сцената на “Нов театър - НДК” ще излязат едни от най-обичаните български артисти. Иван Юруков ще влезе не само в ролята на актьор, но и на режисьор с моноспектакъла си “Пилето, което казва “ку”.

На 11 януари, сама на сцената може да видите и Яна Маринова. Тя ще се превъплъти във Вероника Глас - анонимната дубльорка на Мария Калас.

Йоана Буковска, Любомир Ковачев и Ивайло Захариев също ще застанат под прожекторите, за да представят постановката “Поручик Бенц” на 17 януари. Ованес Торосян и Петко Венелинов пък ще ви представят пиесата “Колега” на 9-и.

Между заглавията в програмата са още “Асансьорът” от Георги Марков, “Великденско вино”, чийто автор е Константин Илиев, “Лалугер” от Александър Узумов и “Жужене” на Росица Иванова. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

През всевъзможни перипетии преминават родните волейболисти. Един от тях е невъзможността да влезнат, в каквото и да е превозно средство. На централният блокировач на националния волейболен отбор Ники Николов му става все по-трудно да влезе дори в собствената си кола, видя "България днес". Заради това той прибягва до услугите на таксита.

Глория никога не е с подуто лице КОЯ Е ТЯ Джулия Ангелова е един от най-популярните гримьори в България вече повече от 15 години. Получила редица престижни награди за работата си, сред които "Златна игла" за "Най-добър моден гримьор" за 2004 г. и 2008 г., "Първа награда за принос към цялостна модна визия на модел".

С просторен апартамент за впечатляващите 339 039 лв. се е обзавела Лили Иванова, показа проверка на "България Днес" в Имотния регистър. Новото жилище на естрадната прима е с впечатляващата площ от 196 квадратни метра, а към него вървят и два гаража. За разлика от повечето българи, които ползват ипотеки при покупки на ново жилище,