Сайт включи министър Ангелкова след най-добре облечените звезди на Оскарите (Снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6748697 www.24chasa.bg
Николина Ангелкова на юбилейната 90-та церемония по връчване на Оскарите. СНИМКИ: Фейсбук/Nikolina Angelkova

Ирландски сайт включи снимка на министър Николина Ангелкова с актрисата Джизела Маренго в материал за най-добре облечените звезди на церемонията по раздаването на Оскарите. Изданието beaut.ie класира десетте най-добре облечени звезди и дава подбрани снимки на други дами със стилни тоалети, от които читателите да подберат своите фаворити.

Самата Ангелкова пусна свои снимки от церемонията, сред които и тази с Маренго, в профила си във фейсбук и написа:

"За мен е голяма чест да съм тук на юбилейната 90-та церемония по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събитие за целия филмов свят. Ще продължим да промотираме България чрез силата и влиянието на киноиндустрията, киното има милиони фенове и много ни помага. Вярвам, че това ще доведе до успех. Изключително много благодаря на всички мои приятели-актьори, които лично ме поканиха. Веднага след церемонията поздравих трима от носителите на Оскар Frank Stiefel, Gary A. Rizzo и Mark Weingarten". 

За събитието Ангелкова е подбрала елегантна, дълга рокля от дантела, в лилавата гама. Тоалетът й е допълнен от черна малка чантичка и връхна дреха в същия цвят.