Вежди Рашидов открива изложба в Люксембург

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6820747 www.24chasa.bg
Вежди Рашидов Снимка: Николай Литов

Вежди Рашидов показва свои скулптури в специална изложба в Галерия 88 в Люксембург. Откриването на експозицията е на 19 април 2018 г. – четвъртък, в 18 часа. Заедно с Вежди Рашидов в изложбата участва със свои живописни творби художникът Николай Янакиев.

Галерия 88 в Люксембург е едно от най-известните арт пространства в центъра на града. Галерията е създадена през 1988 г.от известния български плакатист Камен Попов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от