Радина вече е мисис Джордан

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6913020 www.24chasa.bg

Синът на Въздушния и едрогърдата българка на тузарска сватба

Като мисис Джордан вече се подвизава българката Радина Анева в САЩ. Нашенката е на път да се сроди с баскетболната легенда Майкъл Джордан, след като се сгоди за големия му син Джефри преди няколко месеца. Радина и първородният наслединик на Въздушния бяха почетни гости на тузарска сватба на рода Авакиан миналия уикенд. Двамата са настанени на първата маса точно пред младоженците Сара Кристин и Севон Авакиан, видя "България Днес".

На изискана табелка с красиви букви е изписано: "Бъдещата госпожа Джордан", а Радина е щракнала надписа за спомен. Явно няма търпение да носи звездната фамилия още преди да е минала под венчилото. Така Радина успешно се нареди сред светския елит, като най-вероятно голяма част от известните отвъд океана ще присъстват и на нейната сватба с Джефри. Двамата я организират сами, като за целта са купили огромна луксозна тетрадка, в която записват разходите по съдбовното събитие. Самата Радина споделя, че ще пази датата в тайна до последно.

Бъдещата мисис Джордан се появи в елегантна черна дълга рокля на богаташката венчавка, придружена от Джефри Джордан. Той и младоженецът не само са приятели от години, но и сътрудници в семейния бизнес с бранд Джордан. Джефри се занимава предимно с мениджмънта на фамилните доходи.

Радина по нищо не отстъпва на богатите американки, които буквално са очаровани от естествените форми на красавицата. Те не спряха да коментират, че роклята й стои невероятно, макар Радина видимо да е качила някое и друго килце. Това повдигна въпроса дали Джефри и Радина всъщност не пазят в тайна и нещо друго освен датата за предстоящата сватба. Като аргумент в тази насока близките на българката отбелязаха, че отдавна не са я виждали да спортува, при условие че е абсолютен фен на фитнеса и танците. Вместо това напоследък позабравила тренировките и се гощава с всевъзможни кулинарни изкушения на корем.

"Може би двамата бързат със сватбата заради друго щастливо събитие, като бебе например. Но това са хубави работи, които са си тяхно лично решение", коментираха от обкръжението на Радина, оставяйки отворена вратичката за интерпретации.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,