“Секс, наркотици и рокендрол” тръгва на турне в САЩ и Канада с четвърти участник

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6915541 www.24chasa.bg
Дони, Ивайло Христов и Коцето-Калки в един от първите спектакли.

“Секс, наркотици и рокендрол” завърши рекордния си 25-и сезон. През следващия, спектакълът ще продължи да бъде представян на сцената на столичния театър “Българска армия” и пред публиката из цялата страна. Но Ивайло Христов, Дони и Коцето Калки ще направят и ново турне в САЩ и Канада.

Този път за гостуването си зад океана тримата актьори са решили да добавят и 4-и участник. Това е техният колега и близък приятел Иван Радоев.

Тепърва актьорите ще обмислят с какви импровизации ще надградят спектакъла, за да изненадат публиката. До този момент “Секс, наркотици и рокендрол” е най-дълго играната постановка в България, без промяна на състава ѝ. Никой вече не знае точния брой изиграни представления, но всички са категорични, че са много над 1000. Салоните винаги са пълни, а предполагаемата бройка на зрителите е над 700 000 за тези 25 години на сцената.

“Секс, наркотици и рокендрол” отпразнува 25 години.
“Секс, наркотици и рокендрол” отпразнува 25 години.

Представлението е пътувало навсякъде из България, в цяла Европа, в САЩ и Канада, в Австралия и Нова Зеландия. А Ивайло Христов, Дони и Коцето Калки се заричат да отпразнуват и 30 години на “Секс, наркотици и рокендрол” заедно на сцената.