Таня Богомилова посреща без джангър, а със семейна вечеря

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6937586 www.24chasa.bg
Таня Богомилова

Легендарната Таня Богомилова, която през 1988 г. донесе единствения до момента златен олимпийски медал за България в плуването, признава, че обикновено отбелязва без джангър рождения си ден.

Днес по традиция у дома тя все пак ще отбележи повода с вечеря със съпруга си Георги Дангалаков и децата им Ана и Георги.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември