Ники Илиев официално призна, че са се разделили със Саня Борисова

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6999916 www.24chasa.bg
Актьорската двойка се разделя след 6 години брак. Връзката им започва от снимачната площадка на сериала “Забранена любов”.

"Със Саня не сме заедно. Това не съм го крил, но не желая да навлизам в повече подробности. Засега не искам да говоря за това. Твърде лично е”, каза Ники Илиев пред “24 часа”, с което слага край на всички слухове, обикалящи жълтите медии.

Първите новини за раздялата на актьорската двойка се появиха малко след премиерата на най-новия им филм “Нокаут, или всичко, което тя написа” в началото на годината. През юли двамата се появиха заедно на международния кинофестивал на италианския остров Иския. Оттам в социалните мрежи публикуха снимки с легендарния режисьор Тери Гилиъм, който представи последния си филм “Човекът, който уби Дон Кихот”. Тогава отново тръгнаха слухове около брака на двамата актьори.

Връзката на Ники Илиев и Саня Борисова започва от снимачната площадка на сериала “Забранена любов”. Там те играят брат и сестра. Сключват брак на 25 август 2012 г. в планинското село Лещен. Именно там снимат първия си съвместен филм, който е режисиран от Ники Илиев - “Чужденецът”. През 2014 г. по кината тръгва вторият филм, в който играят заедно - “Живи легенди”.