Теодосий Спасов и Иван Шопов представят общите си парчета на 24 ноември

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7142640 www.24chasa.bg
Теодосий Спасов (вляво) и Иван Шопов с общ албум

Теодосий Спасов и майсторът на електронния звук Иван Шопов записаха общ албум. InFusion ще бъде представен с концерт на 24 ноември в “Пространство 108” в София. На събитието двамата музиканти ще изсвирят всички композиции, като заедно с тях пред публиката ще излязат вокална група “Авигея” и пианистът Димитър Бодуров, участвали и в записите на албума.

10-те мелодии са създадени през последните две години, период, в който Теодосий Спасов със своя кавал и Иван Шопов - програминг и китара, изнасят концерти не само в България, но и зад граница. На 24 ноември публиката ще чуе атрактивното съчетание между джаз, фолклорни елементи и електронно звучене.

В записите на всички композиции участват гост-музиканти от цял свят - Ерик Трюфа от Франция (тромпет), Гжех Пьотровски от Полша (саксофон), Мино Синелу от Ню Йорк (перкусии), Рут Майер от Норвегия (вокали), Мерлин Еторе от Канада (перкусии), Аса Карсън от Англия (програминг). Към българските изпълнители се присъединява също Иван Андреев на барабани.