Трябва ли да се върне софийското жителство? (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7200526 www.24chasa.bg
Димитър Мартинов пита по столичните улици трябва ли да се върне софийското жителство.

Гледайте TrendY и ще разберете!

“Трябва ли да се върне софийското жителство”, пита тази седмица шеметният репортер Димитър Мартинов. Какви са отговорите на минувачите по столичните булеварди и колко телефонни номера успя да вземе този път?

Освен столичаните и жените, танцуващи на пилон стават все повече. За танците на пилон, но без събличане, а с цел спорт и физическа подготовка разказва Девора Недялкова. 

С първия и единствен отбор по електронни спортове в България се срещна Владислава Вацова. Колко пари се печелят от това и спорт ли е играенето на компютърни игри?

Има ли начин да предпазите дебитната си карта от скимиращи устройства в банкоматите? Има и е българско откритие. Какво представлява и как работи?

Отговорите на всички тези въпроси и още интересни репортажи ще видите в неделя в 18,00 ч по БНТ 1. Предаването е TrendY с младите репортери на вестник “24 часа”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Президентът на Филипините Родриго Дутерте нареди на полицията да застрелва всеки жител, който причини "проблем", докато са в сила правилата, наложени с въвеждането на карантина заради коронавируса. "Ако възникне проблем или ситуацията се усложни дотолкова, че хора се бият до бой и животът ви е застрашен, застреляйте ги" - каза той

На съд за изнудване и последвал грабеж на жена отива влюбена двойка от Велико Търново. Пострадалата живеела в апартамент в града и предлагала нерегламентирано сексуални услуги срещу заплащане рекламирайки се в интернет. Обвиняемата дама видяла обявата и решила да я изнуди за процент от заработеното

Близки и роднини на заразени пациенти с Covid-19 се оплакаха пред сайта "Mediapool", че повече от 48 часа не са уведомени за резултатите от пробите, които са им взели. "Как може на депутатите да излязат резултатите за ден, а нашите се бавят повече от 48 часа", недоволстват роднини на заразени, които са силно притеснени