Джакпотът стартира с нови 2 млн. лв., днес може да има нов ТОТО милионер

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7346469 www.24chasa.bg

Най-новият тото милионер Ирена Йорданова от Търговище ще купи трактор за съпруга си

Ирена Йорданова от Търговище е първият милионер, който заяви своята печалба от 20-ия тираж на СПОРТ ТОТО, когато четирима щастливци спечелиха рекордния джакпот от 9,5 млн. лв. в любимата на всички българи игра „Тото 2 – 6 от 49“. Така само за една вечер бройката на тото милионерите нарасна до 100. Въобще, 10 март се оказа супер късметлийски ден за любителите на тотото, тъй като спечелените суми от всички числови игри за деня достигнаха общо близо 10 млн. лв. Тогава падна още един исторически джакпот – този на играта „Тото Джокер“ в размер на 83 056 лв., които бяха спечелени в София.

Печалбата на Ирена е 2 375 357 лв. и тя научила за нея по време на самото теглене, когато празнувала рожден ден с много близки и приятели. Печелившият фиш за 5,65 лева пуснала по настояване на своя съпруг по-рано през деня, но за разлика от последните 35 години, когато семейството винаги е играло с една и съща комбинация, този път дамата е избрала попълнен фиш от тото пункта. И ето, късметът й е донесъл невероятен подарък за рождения ден.

Ирена е на 53 години и заедно с мъжа си управлява счетоводен бизнес. Първото нещо, което ще си купи с парите от СПОРТ ТОТО, е билет за Новогодишния концерт на Виенската филхармония. По думите й е пропускала излъчването на концерта само веднъж в живота си, на 1 януари в годината, в която е родила дъщеря си. Ирена споделя още, че освен „Тото 2 – 6 от 49“, със съпруга си играят „Тото 2 - 6 от 42“, „Тото 2 – 5 от 35“, както и „Тото 2 - Зодиак“, като попълват зодията на голямата си внучка. На кадемлията в семейството – съпруга си, Ирена обещала да купи „трактор с косачка с отклоняваща секция“, за да обработват овощните градини, които притежават.

Ирена Йорданова е не само запален тото играч, но и почитател на българския спорт. Самата тя е тренирала хандбал като ученичка, но харесва също волейбол, с удоволствие гледа състезанията по ски и всички зимни дисциплини. Затова Ирена е много щастлива, че именно СПОРТ ТОТО подкрепя българския спорт. Български спортен тотализатор отделя 33% от постъпленията от всички свои игри за развитието на българския спорт, като годишно помощта се изразява в десетки милиони левове.

Още един тото късметлия взе своята печалба и това е Кольо Колев от Стара Загора, който наскоро спечели 100 000 лв. от играта Втори тото шанс на „Тото 2 - 6 от 49“. С парите той планира да покрие кредити и да отиде на пътешествие в Дубай. Колев играе редовно в игрите на СПОРТ ТОТО, а за печалбата си разбрал когато отишъл да пусне новия си фиш в тото пункта.

И въпреки че на 10 март падна историческият джакпот от 9,5 млн. лв., търсенето на нови тото милионери не спира, напомнят от тотото. Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ започна да се трупа отново, но не от нула, а от цели 2 милиона лева и за следващия тираж се очаква да достигне 2 150 000 лева. Така днес може отново някой да уцели печелившите числа и да имаме нов, 101-и тото милионер, уточняват от тотото.

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

*** Събрал шефът на фирмата състава и им съобщил, че секретарката е бременна. Тъй като тя била палава, всички навели виновно глави. Тогава извикали бай Иван портиера. - Бай Иване, ти имал ли си нещо общо със секретарката? - попитал деликатно шефа. -Ама моля ви се, на мойте години... - Хайде сега й съобщи, че е уволнена. *** Зима е.

Голям интерес към автомобилен салон София 2019 отчитат вносителите на автомобили в България от всички марки. По време на изложението тази година могат да се видят голям брой премиерни за българския пазар модели, което продължава до неделя. Снимки: Пламен

Скромна на вид 51-годишна пловдивчанка се оказа сред най-издирваните жени в Европа. В рамките на няколко години Радина Жечева успява да прибере спестяванията на десетки хора от цялата страна. Докато прокуратурата се накани да реагира, измамничката си плюе на петите и няма как да излежи 5-годишната си присъда