9 пъти “Оная награда” за 28-ия рожден ден на “24 часа”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7419717 www.24chasa.bg
Главният редактор Борислав Зюмбюлев и Кристина Кръстева. СНИМКИ: РУМЯНА ТОНЕВА

“Да си репортер, е най-хубавото нещо на света”, каза главният редактор на вестник “24 часа” Борислав Зюмбюлев във вторник вечерта, когато бе партито по повод 28-ия рожден ден на изданието в столичен клуб. За празника той бе облякъл специална тениска, на която пише на английски: “Вярвай ми, аз съм репортер”. След това връчи на отличниците на годината “Оная награда” - традиционния репортерски приз на “24 часа”. 

С голямата награда бе отличена Любомира Николаева от здравния отдел с мотивите, че сама прави по 20 страници седмично, при това с високо качество и задълбоченост, и въпреки рутината не губи репортерско чувство и винаги е готова да извади някоя новина от ръкава.

Следваща на сцената се качи Мила Гешакова. Тя получи наградата заради всеотдайната си работа и с това, че винаги измисля по едно интервю, което е бестселър. 

С “Оная награда” бе отличена и криминалната репортерка Ана Михова. Тя отхвърля много работа, без да мрънка и с нужната задълбоченост. Освен това може да се разчита на експертизата и контактите ѝ по правните въпроси.

Сред наградените бе и политическата репортерка Кристина Кръстева. Тя взе приза за това, че не отказва работа, има невероятни контакти и винаги може да предложи някоя новина или да направи спешно интервю в труден момент.

“Оная награда” получи и шефът на спортния отдел Едуард Папазян, защото е умен, с въображение и чувство за хумор, съчетано с огромна лоялност. И за впечатляващия начин, по който носи наряда си за събота. 

Шефът на отдел “Регионални издания и кореспонденти” Гергана Николова също се качи на почетната стълбица. Тя получи признанието заради това, че върши работа колкото десетима, и конкретно заради успеха на проекта “Образцова община”.

Генка Маркова от отдел “Анализи” също бе сред наградените с мотива, че е задълбочен човек на място и това изчерпва всичко.

Мария Незнакомова от международния отдел и Ивет Арабова от онлайн отдела получиха “Оная награда” заради това, че първи са отразили пожара в катедралата “Нотър Дам” в Париж. С бързата и професионална реакция те изпревариха всички конкурентни медии и информираха читателите в реално време за случващото се във френската столица. 

След официалната част купонът продължи с песни и танци до малките часове на следващия ден. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на