Пролет в Пекин (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7420857 www.24chasa.bg

Скъпи приятели, аз съм Фън Йен. Настъпи периодът, в който природата се събужда за нов живот. Пролетта дойде и в Пекин и хората се възползват от хубавото време, за да излязат навън и се разходят сред цъфналите дървета и цветя.

През почивните дни много хора, заедно със семействата и приятелите си, посещават парковете. Някои се разхождат, други спортуват, трети си правят пикник на открито. По този начин те се наслаждават на пролетната атмосфера. В Парка на скулптурите в Пекин в момента тече Празник на магнолията.

Този парк може да се похвали с най-голям брой дървета магнолия в цял Пекин. По време на празника се провеждат мероприятията „Магнолията ви кани на чаша чай“, „Художници рисуват магнолия“ и други. Ето тук е мястото на мероприятието. Сред цъфналите магнолии, хората отпиват чай, разговарят с приятели и се наслаждават на красивата природа. Паркът предлага на туристите и традиционни китайски носии, с които могат да си направят снимка.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.