Популярно място край Пловдив пленява сърцата с омайна гледка и дизайн

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7449494 www.24chasa.bg

Не пропускайте да се възползвате от новите делнични и уикенд ПРОМО пакети на Парк и СПА хотел Марково

С настъпването на пролетта всеки от нас мечтае да избяга от градската суматоха и да се отдаде на релаксиращи преживявания. Май месец е сред любимите за отдих, както и месецът на многото възможности и веселите, романтични спомени от добре прекараното време.

Приказно кътче, разположено в непосредствена близост до град Пловдив, е идеалното място за почивка, съчетаващо омайна гледка и безброй развлечения.

Награден с признанието за “Най-добър градски СПА Хотел” за 2018 г. от БХРА, новият крайградски оазис, Парк и СПА хотел Марково предлага атрактивен СПА уикенд на страхотна цена, където освен отлично оборудвания СПА център, всички посетители могат да се насладят и на специална музикална програма в ресторант Belle Vue в събота вечер.

Подарете си една истинска почивка и резервирайте две нощувки за петък и събота с 10% отстъпка. Цената включва и използването на детски кът с аниматор, както и много СПА изкушения (вътрешен басейн с температура на водата от минимум 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая).

Повече информация може да намерите ТУК.

ПРОМО офертите на Парк и СПА хотел Марково, който за кратко време стана изключително популярен сред туристите, събират всичко, за което някога сте си мечтали.

Не пропускайте да се възползвате и от специалния делничен пакет, при който всеки резервирал през рецепция 2 или повече нощувки, получава 15% отстъпка!

Офертата е валидна за настаняване в дните от неделя до четвъртък и включва детски кът с аниматор, СПА център с разнообразни процедури, закуска и ползването на вътрешен (с температура на водата от минимум 31°C) и външен басейн.

Всички подробности вижте ТУК.

Специално селектираната закуска е направена така, че да задоволи и най-специфичните изисквания на гостите. Менюто на блок масите е изключително богато и е съставено от продукти единствено на доказали се във времето производители.

Любителите на спорта могат да се възползват от два открити тенис корта, мини голф игрище и фитнес зала, която е прекрасно климатизирана и със свободен достъп.

Освен стандартните 79 стаи, гостите на хотела могат да се насладят и на най-новите попълнения на хотела - Делукс стаи, Студиа, ВИП апартамент и Делукс апартамент, съчетаващи очароващ дизайн и изискан лукс.

Модерният комплекс е и предпочитано място за организация на важни събития, балове, кръщенета, концерти и сватби, като е изключително подходящ за изнесен ритуал сред обширните тревни площи с изгледи към невероятна панорама на града под тепетата или Родопа планина.

Повече от страхотно преминаха и празничните събития, които се проведоха в Парк и СПА хотел Марково за Великден и Гергьовден. Стотици гости празнуваха заедно с царя на скеча Краси Радков, певицата Анастасия Баткова и Владимир Велков в двата ресторанта на хотела – Belle Vue.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.