Подариха кладенец на областния на Пловдив, той отрупа маси за ЧРД

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7466526 www.24chasa.bg
Здравко Димитров получава кладенец от своите подчинени. Снимки: Областна администрация Пловдив

Декоративен кладенец, от който да тече жива вода, подариха на областния управител на Пловдив Здравко Димитров подчинените му. Той ги събра в заседателната зала, където отрупа маси с почерпки за своя 56-и рожден ден.

Здраве, бъдещи победи и много настроение му пожелаха служителите. Заместничката му Евелина Апостолова му поднесе изискана торта с горящ фонтан. Всички му ръкопляскаха и се хвалеха, че имат сговорчив, диалогичен и всеотдаен началник, готов да помогне на всеки. Сред качествата му изтъкнаха неговата добронамереност и  умение да разговаря с всички граждани, без да демонстрира високомерие.

"Екипът ми заслужава внимание, защото работи здраво", признателен е Димитров. Затова и не пести почерпки към хората, които ръководи.

Зам.-областната управителка Евелина Апостолова поднесе на шефа си торта.

През целия ден телефонът му прегрява от честитки и поздравления. Освен на работното място, той ще вдигне тост и с най-верните си приятели и другари в пловдивско заведение. Негов гост ще е митрополит Николай, за когото Димитров неведнъж е казвал, че е част от семейството му.

Димитров отрупа маси с почерпки за подчинените си.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с

Не успя да подкрепи каузата за промени в закона Ще нарежа убиеца на Криси с бръснарско ножче, заканва се баба Милка на протест за справедливо наказание Влошено здраве спря майката на зверски изнасилените и убити сестри Росица и Христина Белнейски да се включи в протест срещу намаляване на присъдите на жестоките престъпници срещу самопризнания.