Разберете що за човек сте в зависимост от датата, на която сте се родили

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7504988 www.24chasa.bg

Знаете ли, че числата играят съществена роля в нашия живот. В зависимост от датата, на която се е родил човек може да се определи какъв е неговият характер.

Предлагаме ви откъс от книгата на Азора Райс „Пълен интимен хороскоп”, от който ще разберете що за човек е вашият любим и на какви интимни подаръци ще се зарадва.

Магията на числата

Рождена дата и число на живота

Рождена дата

В тази глава ще разгледаме числата от едно до тридесет и едно с цел да подчертаем значението и важността на рождената дата като цяло. А тя е много важна, като се има предвид, че е единствената постоянна величина в живота на човека. Защото човек може да смени дори името си, но не и датата на раждане.

1. Едно е в началото. Родените на първото число от месеца са жизнерадостни и любопитни. Те се наслаждават на всеки миг от живота и мечтаят един ден да завладеят света. Внимание – склонни са към диктаторски тенденции! В любовта и приятелството обичат да заповядват. Ако искате да им се харесате, бъдете отзивчиви и търпеливи. Подходящ интимен подарък е еротично бельо от естествена кожа.

2. Родените на второ число от месеца са търпеливи и упорити. Обичат да работят дълго над целите си и да оберат всички овации за положения труд. Обикновено са срамежливи и избягват светската суета. Но често проявяват гордост. В любовта и приятелството са лоялни и непринудени. За да им се харесате, е достатъчно да бъдете смели и усмихнати. Подходящ интимен подарък са ароматни гелове за масаж.

3. Родените на трето число от месеца са алтруисти – витални и религиозни. Те вярват в съдбата и ценят красотата във всичките й форми. Освен това притежават изтънчени маниери и перфектен вкус. Обикновено са почитатели на класичската литература и хубавата музика. В любовта и приятелството са всеотдайни, но и лесно раними. Бъдете нежни и внимателни с тях. Подходящ интимен подарък са копринени ръкавици и бельо.

4. Родените на четвърто число от месеца са лоялни и предани. Обикновено са реалисти и успяват да извлекат максимална полза от всяка ситуация. Често обаче мечтите им надхвърлят реалните им възможности. Тогава са способни да надскочат дори себе си. В любовта и приятелството са верни и всеотдайни. За да им се харесате, бъдете верен приятел. Подходящ интимен подарък е гравиран камшик и маска.

5. Родените на пето число от месеца притежават неуморима воля за успех. Те са изпълнени с надежда и вяра в силите си и не се предават дори когато ситуацията изглежда безнадеждна. За да постигнат победа, са способни да направят и невъзможното. В любовта и приятелството са егоисти. Ако искате да бъдете с тях, е важно винаги да сте оптимисти. Подходящ интимен подарък са ароматни свещи за спалня в топли цветове.

6. Шест е сборът от две тройки. Като родените на трето число и родените на шесто число са алтруисти, но в по-силна степен. Обикновено са милосърдни и свръхчувствителни. Те притежават голямо сърце и често са заети с мисии за подпомагане на бедните и бездомните. В любовта и приятелството се раздават напълно, без да искат нищо в замяна. Бъдете алтруисти и ще ги спечелите завинаги. Подходящ интимен подарък са копринените пижами и секси нощнички.

7. Родените на седмо число от месеца са склонни към меланхолия и отчужденост. Те често се затварят в себе си, мечтаейки за един по-добър свят от този, в който живеят. Със сигурност биха се радвали, ако можеха да летят, за да извършват подвизи като героите от комиксите. В любовта и приятелството са всеотдайни, въпреки че трудно завързват трайни контакти. На тях е нужен весел партньор, който да ги кара да се усмихват. Подходящ интимен подарък е секси костюм от животинска кожа.

8. Родените на осмо число от месеца са материалисти. Те са най-практичните хора на света. Имат ли две стотинки, скоро ще ги превърнат в десет. Ако имат един палат, скоро ще се сдобият с втори. Както гласи една известна поговорка: „Който мечтае за съкровищата на другите, значи вече е уредил своите”. Често са скъперници обаче. В любовта и приятелството винаги се стремят да извлекат полза. Ако искате да им се харесате, покажете, че сте пестеливи и разумни. Подходящ интимен подарък е еротично бельо в крещящи цветове.

9. Родените на девето число от месеца са градивни личности. Девет е сборът от три тройки и се приема за вълшебно число. Родените на тази дата обикновено са призвани да се раздадат в полза на човечеството и да положат основите на множество научни открития. Освен това те никога не спират да вървят напред. Техният девиз е: „Ако имаш шанс, използвай го”. Не случайно сред тях могат да се открият множество известни писатели, художници и артисти. В любовта и приятелството са предани като кучета. За да им се харесате, трябва да сте човек на изкуството. Подходящ интимен подарък е специално издание на известна книга за любовта и секса.

10. Десет затваря кръга на първите девет числа и обикновено означава пълнота. Родените на тази дата са търпеливи и спокойни и често притежават множество таланти. Не обичат да показват чувствата си обаче и трудно предприемат първата крачка. В любовта и приятелството са потайни и инертни. Ако искате приятелството им, бъдете дискретни. Подходящ интимен подарък е модерна играчка от сексшоп.

11. Единайсет е първото от числата, което бележи края на десетте. То е свързано с новостите и новините, които получаваме неочаквано. Хората, родени на единайсето число, са пълни с изненади. Те са способни да ви сюрпризират във всеки един момент. Освен това притежават доста нестандартно чувство за хумор, с което могат да ви шокират. Като приятели и любовници са неотразими. Трябва да сте сексуален звяр, ако искате да спечелите вниманието им, но и верен приятел. Подходящ интимен подарък е секси облекло във виолетово или розово.

12. Дванайсет е специално число. То е натоварено със символи – най-вече този на дванайсетте апостоли. Родените на тази дата са строги и взискателни. Обикновено притежават класа и стил и държат на подредбата и чистотата. Но са досадни и обичат да мърморят. Като партньори са трудни за понасяне. Покажете, че обичате реда и всичко ще е наред. Подходящ интимен подарък е бродирано с инициалите им бельо в светъл цвят.

13. Стигнахме до „фаталните хора”, макар в някои страни (като Италия) фаталното число да е седемнайсет. Казват, че тринайсет е станало фатално, откакто френският цар Фелипе де Бело е заповядал обесването на всички рицари тамплиери или кръстоносци заради ерес. Въпреки че истинската причина е била тяхното все по-нарастващо влияние. Родените на тази дата са надарени с физическа сила и красота и обикновено успяват да изпъкнат като лидери. Важно е да запомнят обаче, че не всички, които ги хвалят, са готови да ги последват. Като любовници и приятели обичат да закрилят партньора. Бъдете винаги на тяхно разположение и те ще ви обикнат. Подходящ интимен подарък са ароматизирани свещи за спалня във формата на сърчица.

14. Четиринайсет е числото на спокойствието и разума. Родените на тази дата обикновено са студени и скучни, защото се отдават на продължителни размишления, преди да пристъпят към действие. Не случайно най-добрите търговци са родени именно на четиринайсети. Често са ръководени от хитрост и пресметливост обаче. В любовта и приятелството са дистанцирани, но лоялни. Бъдете верен приятел, ако искате вниманието им. Подходящ интимен подарък е гел с аромат на плодове.

15. Родените на петнайсети са свръхжизнени и притежават неизчерпаема енергия. Те са жизнерадостни и позитивни. Освен това никога не губят чувството си за ориентация. Качества, които ги различават от останалите и им помагат да се измъкнат от сложни и заплетени ситуации. В любовта и приятелството са привързани и всеотдайни. Усмихнатото ви лице ще ги спечели веднага. Подходящ интимен подарък е копринено бельо в ярки цветове.

16. Шестнайсет носи положителни вибрации. Родените на тази дата обикновено са късметлии. Каквито и неща да им поднесе животът, те винаги ще запазят усмивката си на победители. Това е числото на лидерите, предводителите и гладиаторите. В любовта и приятелството са всеотдайни, но искат всичко, и то веднага. Бъдете позитивни и оптимисти и скоро ще се влюбят във вас. Подходящ интимен подарък са белезници, покрити с розов плюш.

17. Родените на седемнайсети са “странни птици”. Те са артистични и чувствителни. Обикновено са добродушни и с тях често злоупотребяват. Но решат ли, могат да бъдат големи инати. В любовта и приятелството са всеотдайни. Внимавайте да не ги нараните обаче, защото стават отмъстителни. Бъдете търпеливи и лоялни, за да ви обикнат. Подходящ интимен подарък е секси облекло по тялото от лакирана кожа.

18. Родените на осемнайсети са суетни и изтънчени. Те се увличат по модата и модните тенденции и още от най-ранна възраст се преобличат поне по десет пъти на ден. Но за сметка на това са трудолюбиви и обикновено стават в ранни зори, за да се отдадат на любимите си занимания. В любовта и приятелството са лицемерни, но добродушни. Ако имате замък и яхта, са ви вързани в кърпа. Подходящ интимен подарък е фирмено бельо от известна марка.

19. Деветнайсет е последно преди цикъла на първите двайсет числа. То носи белезите на началото и края. Затова и родените на тази дата често менят настроението си. Тяхната „хамелеонска” същност обикновено им носи неразбирането на околните, но това не им пречи да бъдат винаги на „първа линия” при решаването на житейските „алгоритми”. В любовта и приятелството са суперотдадени. Уважавайте приятелството им и ще сте техният любимец. Подходящ интимен подарък е камшик от естествена кожа с гравирана дръжка.

20. Двайсет затваря втория цикъл от числа (тези след десет) и затова обикновено означава пълнота и интелект. Родените на тази дата са одухотворени личности, често привлечени от науката. Освен това те са с вроден усет за справедливост. Ако не се ориентират към академична кариера, тези хора биха станали отлични адвокати. В любовта и приятелството са много предани. Ако сте човек на изкуството, те са вашият житейски партньор. Подходящ интимен подарък е красива пижама с инициалите на името им.

21. Двайсет и едно говори за ново начало. Родените на тази дата обикновено са изобретателни и обичат да си фантазират. Те са в състояние да измислят хиляди истории, които могат да им донесат „Пулицър”, или да ги превърнат в патологични лъжци. В любовта и приятелството са лицемерни и опасни. Ако обичате да започвате от нулата, това със сигурност е вашият тип! Подходящ интимен подарък е най-новата играчка от сексшоп.

22. Двайсет и две засилва качествата на двойките (родените на втори). Родените на тази дата са упорити и себични до припадък. Обикновено са отлични спортисти, които вечно са устремени към преследването на най-престижните награди. Те рядко успяват да се отдадат на учебна или академична дейност. Но когато го направят, вродената им упоритост ги отвежда до върховете на науката и познанието. В любовта и приятелството са недоверчиви. Ако искате да им се харесате, бъдете дискретни и лоялни. Подходящ интимен подарък са копринени шалчета за ръцете и очите, с които да палувате страстно нощем.

23. Родените на двайсет и трети са надарени с желязна логика и аналитичен ум. Техният мозък е в състояние да прецени всички възможности за части от секундата и да вземе правилното решение във всяка ситуация. Те едва ли ще ви обърнат внимание, ако не сте на тяхното ниво. В любовта и приятелството са невероятно взискателни. За да им харесате, бъдете разумни и дискретни. Подходящ интимен подарък е удобно памучно бельо.

24. Родените на двайсет и четвърти притежават воля и стил. Обикновено са материалисти и естети. Те имат слабост към всички хубави неща – хубавите коли, хубавите мъже или жени, хубавите дрехи. В житейски план е трудно да се задоволят прищевките им. В любовта и приятелството са типични интересчии. Ако сте дизайнер или притежавате бутик, те направо ще ви предложат брак. Подходящ интимен подарък са оригинални животински маски, с които обичат да впечатляват по време на сексуална игра.

25. Родените на двайсет и пети са амбициозни и целеустремени. За тях не съществува средно положение. Те искат всичко или нищо. Обикновено настройват доста хора срещу себе си и си печелят врагове, където и да се намират. Този факт сякаш повече ги ласкае, отколкото да ги огорчи обаче, защото те са на мнение, че само стойностните хора срещат такава съпротива. В любовта и приятелството са изключително верни, но са в състояние да ви изстискат като лимон. Ако ги харесвате, поставете си високи цели и търпеливо ги следвайте. Подходящ интимен подарък са садо-мазо костюмите от черен латекс.

26. Родените на двайсет и шести са жизнени и енергични. Те са типичните биовампири, които се хранят с енергията на околните. Но понякога ги обхващат дълги периоди на леност, в които не им се прави нищо. Обикновено са хитри и необщителни. В любовта и приятелството са пълни егоисти и безкрайно обсебващи. За да бъдете до тях, усмихвайте се и бъдете откровени. Подходящ интимен подарък са белезници с формата на верига, с които да ви приковават към леглото с цел да останете техни завинаги дори извън сексуалната игра.

27. Родените на двайсет и седми са спокойни и уравновесени. Те са приятни събеседници и обикновено са душата на компанията. Освен това са отворени към света и обичат да пътуват. Лесно е да се влюбиш в родените на тази дата. Те са магнетични и обаятелни. В любовта и приятелството са всеотдайни и обичливи. За да ви харесат, демонстрирайте спокойствие и лоялност. Подходящ интимен подарък са шеговитите играчки като „подскачащият пенис” или възглавничката, издаваща странни звуци при сядане. Те обожават да се забавляват.

28. Родените на двайсет и осми са инертни и мързеливи. Освен това са непостоянни. Те предпочитат да не правят нищо и обикновено разчитат на другите. Понякога ентусиазмът ги обзема за миг, но веднага след това ги напуска. Любовта е в състояние да ги промени обаче. Когато са влюбени, стават най-приветливите и прекрасни хора, които сте срещали. Проблемът е, че са капризни и трудно се влюбват. Ако сте влюбени в тях, имайте търпение. Те никога не действат необмислено. Подходящ интимен подарък са свещи за спалня с ароматен мирис на жожоба.

29. Родените на двайсет и девети са ненадминати кариеристи. Те притежават хитростта на лисица и коварството на змия. Могат да бъдат изключително опасни, ако застрашите личните им интереси. В любовта и приятелството обичат да държат всичко под контрол и са трудни за съжителство. Бъдете амбициозни и силни и те сами ще ви намерят. Подходящ интимен подарък е изненадващият секс в офиса им, когато случайно не носите бельо под дрехите си.

30. Трийсет затваря третия, последен, цикъл от числа на месеца. Затова и родените на тази дата са силни и волеви, с изразени лидерски заложби. Те са завистливи към успехите на другите обаче и често са определяни като „трудни характери”. В любовта и приятелството са ревниви с ясно изразено собственическо чувство. За да ги заинтригувате, предложете им ръководен пост. Може и над сърцето ви. Подходящ интимен подарък е красива вана за интимен масаж.

31. Ето ни при последното число от месеца. Родените на трийсет и първи са доста различни от останалите. Те са особняци и обикновено винаги успяват да изпъкнат. Освен това са пълни с противоречия. Могат да бъдат както груби материалисти, така и духовно извисени личности. Във всички случаи обаче те притежават вродено чувство за стил, грация и естетика. В любовта и приятелството са силно привързани, но и непостоянни. Бъдете постоянни и целеустремени, за да спечелите доверието, а оттам и сърцето им. Подходящ интимен подарък е позлатен пилон за стриптийз, който да монтират в спалнята си, за да наблюдават как умеете да ги съблазнявате.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да поръчате тук!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От неловка среща очи в очи с бившия си любовник, който едва не я прати в гроба, се спаси красавицата Симона Тодорова! Тя можеше да се появи вчера в Бургаския окръжен съд на разпоредителното заседание срещу душманина си Михаил Станчев, но не намери сили да го стори. Това не попречи на младата дама да поиска от някогашната си тръпка 70 бона

Славата на българския спорт обсъдиха насред улицата топжурналистът Крум Савов и бившият президент на "Левски" – София, Томас Лафчис, видяха топпапараците на "България Днес". Легендарният вратар от близкото минало и Савов кахърно дискутираха драмите в родния футбол и гръмотевичните падения на българските национали на зеления килим.

Дегизирана на шопинг. Така топпапараците на "България Днес" изловиха певицата, дизайнер и текстописец Ваня Щерева. Русата авторка си напазарува, без да бъде разпозната от фенове, в столичен магазин, тъй като се бе скрила зад шапка с козирка, дълъг черен панталон и бяла риза, закопчана почти до брадичката.