Николета теши Андреа за раздялата с Кубрат

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7559801 www.24chasa.bg
Николета и Андреа са първи дружи през последните години

Певицата изтри съобщението, с което къса с Кобрата, май размисли

Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа, която загатна за край на връзката с Кубрат Пулев. В петък певицата публикува в инстаграм и туитър криптирано съобщение, предаде "България днес". 

"Прекалено съм млада, за да се омъжа, и прекалено стара, за да играя детски игри – наслаждавам се на живота сама", написа Андреа и взриви всички хайлайф клюкари. Още по-сериозна тежест на съобщението даде потвърждение с емотикон "вдигнато палче" от страна на блондинката на конкретен въпрос дали вече е приключила с Пулев.

Добрата дружка на Андреа - Николета Лозанова, веднага се притече на помощ. Плеймейтката е специалистка в разбитите връзки. Тя веднага оказа своята подкрепа със сърчице и вероятно е провела личен разговор.

Двете се сдушиха през последните няколко години. Красавиците неизменно са заедно по светски събития. За последно те бяха видени да прекарват няколко часа една до друга през есента. Тогава те гледаха как Кубрат Пулев ступа Хюи Фюри в "Арена Армеец".

В ранните неделни часове Андреа изненадващо изтри съобщението, което разбуни духовете. Постът изчезна от нейния инстаграм профил.

Близки на певицата разкриха пред "България Днес" как думите на Андреа са ядосали Кубрат Пулев. Той винаги е обичал да контролира всичко около доста по-младата си половинка. В момента Кобрата продължава да се пече на бавен огън заради целувката с Джени Суши. Инцидентът докара доста неприятности и заплаши боксовата му кариера. След броени дни софиянецът ще се яви на второ изслушване пред Атлетическата комисия на щата Калифорния.

"Всичко около раздялата между Кубрат и Андреа е доста преувеличено - разкри източник на "България Днес". - Те и преди са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове. Андреа иска винаги да е до него. Тя дори го придружи в САЩ за изслушването и му оказа сериозна подкрепа. Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията."

Друг основен препъникамък в отношенията между Пулев и Андреа е въпросът със семейството. Двамата нямат сключен брак въпреки желанието на певицата. От друга страна, Кобрата иска деца, защото е израснал в голямо семейство. Той има три сестри и брат.