Иван Кирилов, СПОРТ ТОТО: Даваме „Ваканция без край“ на трима това лято

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7561030 www.24chasa.bg

Вчера на пазара излезе най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Ваканция без край“. За печалбите и изненадите в лотарията разказва Иван Кирилов, ръководител отдел „Игри“ в Български спортен тотализатор.

- Г-н Кирилов, разбрахме, че от СПОРТ ТОТО сте подготвили нова моментна лотарийна игра. Разкажете малко повече за нея.

- Да, наистина. Имаме съвсем гореща лятна новина! Вчера на пазара излезе новата момента лотарийна игра на СПОРТ ТОТО - “Ваканция без край”. Тя ще изправи трима късметлии пред избора да работят или да излязат във ваканция през следващите 10 години. Защото те, като големите печеливши от играта, ще получат стабилен месечен доход от 1 200 лв. за 10 години напред. Общата сума, която ще спечелят е 432 000 лв. И всички пари са за тях, без данъци и такси, просто защото печалбите от лотарийните игри на СПОРТ ТОТО са необлагаеми. Талонът вече може да се намери във всички тото пунктове и партньорски обекти.

- А защо „Ваканция без край“?

- Обикновено, когато сме на работен режим все бързаме, заети и напрегнати сме. А по време на ваканция превключваме на друга предавка – лежерни сме и искаме всичко да се случва лесно, без напрежение. Точно такава е играта “Ваканция без край”. Дава ти възможност лесно и срещу минимален залог от 3 лева да си осигуриш безгрижен живот със стабилен доход и то в продължение на 10 години. За толкова дълго, благодарение на играта, можеш да запазиш усещането за лекота и безгрижност. Нали всички в крайна сметка искаме това?!

- Звучи чудесно, но пък само за трима от общо близо 6 млн. пълнолетни българи, ми се струва малко несправедливо!

- Трима ще са големите печеливши. Но общият размер на заложените във „Ваканция без край“ печалби е 9 212 000 лева. Освен призовите суми в талоните има още много печалби, които не са за изпускане - две по 50 000 лева, 40 по 5 000 лв. и още милиони от 3 до 1000 лв. Мога да обобщя, че печелившите талони са често срещани. Така че във “Ваканция без край” има за всекиго по нещо. И тук трябва да кажем, че дори талонът да не донесе печалба на мига, той може да се регистрира в другата хитова игра на СПОРТ ТОТО – „Печалби плюс – суми за думи“. Така избраните за участие в играта на живо по БНТ, могат да си тръгнат с 1000 лв.

- А как се играе новата лотарийна игра на СПОРТ ТОТО „Ваканция без край“?

- Краткият отговор е приятно и лесно. А ако трябва да дам повече подробности за любопитните, ще кажа, че „Ваканция без край“ съдържа три игрални зони – “Игра 1”, “Бонус 1” и “Бонус 2”. Ако в “Игра 1”, след изтриването на една от 11-те пощенските марки, откриете две еднакви числа и два еднакви символа, печелите сумата под тях. Ако видите изписани само числа, печелите сумата под тях, умножена по 2. Ако имате само символи, печелите сумата под тях, умножена по 3. Повече информация за играта може да намерите на www.toto.bg или в клоновата ни мрежа.

- Колко общо моментни лотарийни игри предлага СПОРТ ТОТО в момента?

- Освен „Ваканция без край“ в момента в тото пунктовете могат да се открият талони за още 30 лотарийни игри. Три са на типично лятна тематика. Това са „Островът на съкровищата 2“, „Фреш“ и „Супер късмет през лятото“. Седемцифрените печалби в тях дават възможности за невероятни летни преживявания.

Като джакпотите в числовите игри на Български спортен тотализатор. В този смисъл, да напомня, че джакпотът в любимата игра на всички българи – 6 от 49, винаги е със 7 цифри. За тиража в четвъртък се очаква да достигне 3 550 000. А общата сума на джакпотите за числовите игри е 7 319 000. Така че пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО, късметът да бъде с тях!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Пребитият служител на "Левски" Цветан Вълчев е получавал заплахи отдавна, научи "България Днес". Те са били отправени от определена фенска групировка заради работата му в клуба. Първите подобни атаки към него са отпреди повече от година и половина, когато собственик беше Спас Русев. В основата са продажбата на рекламни продукти на "Левски".

С присъда заради неизпълнен договор се е уредила фирма на героя от ъндърграунда Димитър Вучев-Демби, показа проверка на "България Днес". С решение на Пловдивския районен съд Демби се задължава да изплати принудително 5398,09 лева главница заедно с натрупаните лихви и съдебни разноски за още над хиляда лева на местно транспортно дружество.

Ексхумация на тялото на легендарния банков обирждия Джон Дилинджър ще бъде направена през септември. Трупът му ще бъде изровен, за да се установи неговата самоличност. Гангстерът е направен на решето през 1934 г., след като влюбената в него българка Анна Акълиева го предава. До ден днешен се носят легенди за истината около смъртта му.