Иван Кирилов, СПОРТ ТОТО: „Черната перла“ предлага изкушаващи печалби за над 7 милиона лева

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7608845 www.24chasa.bg

Преди два дни на пазара излезе най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Черната перла“. За печалбите, изненадите и новите неща в лотарията разказва Иван Кирилов, ръководител отдел „Игри“ в Български спортен тотализатор.

- Г-н Кирилов, разбрахме, че от СПОРТ ТОТО сте подготвили нова моментна лотарийна игра. Разкажете малко повече за нея.

- Преди два дни на пазара излезе най-новата момента лотарийна игра на СПОРТ ТОТО - “Черната перла”. Тя дава шанс на късметлиите да преживеят невероятни летни емоции. “Черната перла” е скрила 200 000 лева за един щастливец. Играта дава възможност на други двама да грабнат по 50 000 и на шестима – по 10 000 лева. Общите печалби в талона са за 7 360 000 лева. Важно е да кажем, че всеки трети талон печели.

- Черните перли са страхотно бижу за дамите. А играта?

- Не се подвеждайте по името – новата моментна лотарийна игра “Черната перла” не е само за представителките на нежния пол. Въпреки че едва ли някоя дама би се отказала от изкушението да заблести с подобно украшение, новата игра има с какво да впечатли и силния пол.

- А как се играе новата лотарийна игра на СПОРТ ТОТО „Черната перла“?

- В новата игра шансовете да бъде спечелена парична печалба са общо 20. „Черната перла“ съдържа четири игрални зони. Всяка от тях има три елемента – “Перленото число”, “Вашите числа” и “Печалба”. Ако “Перленото число” съвпада с някое от “Вашите числа”, печелите сумата, изписана в полето. Ако две от “Вашите числа” съвпадат с “Перленото”, то сумата ви се удвоява. А ако откриете символ „Черна перла“, печелите сбора от сумите и на четирите игрални зони. За да не изпуснете някой от шансовете си за успех, можете да проверите дали вашите талони са сред късметлииските на www.toto.bg.

- Колко общо моментни лотарийни игри предлага СПОРТ ТОТО в момента?

- Освен най-новата игра „Черната перла“ в тото пунктовете могат да се открият талони за още 30 лотарийни игри. Преди месец се появи „Ваканция без край“, която дава шанс на трима късметлии да подсигурят следващите 10 години от живота си. Щастливците ще грабнат по 1 200 лева на месец през следващото десетилетие. Само преди няколко дни млада дама от гр. Златоград спечели 50 000 лв. от тази игра и вече получи печалбата си. Други три талона също са на типично лятна тематика. Това са „Островът на съкровищата 2“, „Фреш“ и „Супер късмет през лятото“. Седемцифрените печалби в тях дават възможности за невероятни летни преживявания. И за финал искам да напомня, че джакпотът в любимата игра на всички българи – 6 от 49, винаги е със 7 цифри. За тиража в неделя се очаква да достигне 4 850 000 лева.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни

Легендата на българското кино Филип Трифонов, познат с ролята си от "Момчето си отива", наистина отива - на работа. Топпапараците на "България Днес" изловиха актьора да се стяга за артистичен делник, понесъл огромна връзка ключове, която се вееше театрално зад гърба му. Снимки: България