Иван Кирилов, СПОРТ ТОТО: „Черната перла“ предлага изкушаващи печалби за над 7 милиона лева

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7608845 www.24chasa.bg

Преди два дни на пазара излезе най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Черната перла“. За печалбите, изненадите и новите неща в лотарията разказва Иван Кирилов, ръководител отдел „Игри“ в Български спортен тотализатор.

- Г-н Кирилов, разбрахме, че от СПОРТ ТОТО сте подготвили нова моментна лотарийна игра. Разкажете малко повече за нея.

- Преди два дни на пазара излезе най-новата момента лотарийна игра на СПОРТ ТОТО - “Черната перла”. Тя дава шанс на късметлиите да преживеят невероятни летни емоции. “Черната перла” е скрила 200 000 лева за един щастливец. Играта дава възможност на други двама да грабнат по 50 000 и на шестима – по 10 000 лева. Общите печалби в талона са за 7 360 000 лева. Важно е да кажем, че всеки трети талон печели.

- Черните перли са страхотно бижу за дамите. А играта?

- Не се подвеждайте по името – новата моментна лотарийна игра “Черната перла” не е само за представителките на нежния пол. Въпреки че едва ли някоя дама би се отказала от изкушението да заблести с подобно украшение, новата игра има с какво да впечатли и силния пол.

- А как се играе новата лотарийна игра на СПОРТ ТОТО „Черната перла“?

- В новата игра шансовете да бъде спечелена парична печалба са общо 20. „Черната перла“ съдържа четири игрални зони. Всяка от тях има три елемента – “Перленото число”, “Вашите числа” и “Печалба”. Ако “Перленото число” съвпада с някое от “Вашите числа”, печелите сумата, изписана в полето. Ако две от “Вашите числа” съвпадат с “Перленото”, то сумата ви се удвоява. А ако откриете символ „Черна перла“, печелите сбора от сумите и на четирите игрални зони. За да не изпуснете някой от шансовете си за успех, можете да проверите дали вашите талони са сред късметлииските на www.toto.bg.

- Колко общо моментни лотарийни игри предлага СПОРТ ТОТО в момента?

- Освен най-новата игра „Черната перла“ в тото пунктовете могат да се открият талони за още 30 лотарийни игри. Преди месец се появи „Ваканция без край“, която дава шанс на трима късметлии да подсигурят следващите 10 години от живота си. Щастливците ще грабнат по 1 200 лева на месец през следващото десетилетие. Само преди няколко дни млада дама от гр. Златоград спечели 50 000 лв. от тази игра и вече получи печалбата си. Други три талона също са на типично лятна тематика. Това са „Островът на съкровищата 2“, „Фреш“ и „Супер късмет през лятото“. Седемцифрените печалби в тях дават възможности за невероятни летни преживявания. И за финал искам да напомня, че джакпотът в любимата игра на всички българи – 6 от 49, винаги е със 7 цифри. За тиража в неделя се очаква да достигне 4 850 000 лева.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Псевдолечители борят рак с опасен препарат, който наподобява белина! За налудничавия метод алармира читател на "България Днес". Медикаментът се продава в мрежата и много хора вярват, че освен срещу рак помага и за малария, аутизъм, астма и гъбички, като пречиства организма от патогените. Става дума за хлорният диоксид ММС и дестилирана вода ЦДС с

Бившата съпруга на футболиста на "Челси" Педро Родригес - Карол Мартин, използва всеки случай, за да го удари болезнено. Този път тя го направи публично. Дамата отговаряше на въпроси на свои фенове в инстаграм и логично повечето бяха свързани с бащата на трите й деца. Карол и Педро имат три момчета - Брайън, Кайл и Марк.

Процес срещу оръжейна банда отива на поправителен заради объркана цифра! Спецпрокуратурата допусна "техническа грешка", която се оказа препъникамък за делото срещу 70-годишния Сашко Марков. Възрастният мъж остана единствен да се поти на скамейката пред Темида, след като двамата негови авери вече се признаха за виновни и се отърваха с условни