“Световната PR революция” на Максим Бехар с международна премиера в САЩ

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7631613 www.24chasa.bg

Предстои представянето на книгата и у нас

Максим Бехар - дългогодишен журналист, успешен бизнесмен, дипломат, собственик и мениджър на една от водещите PR агенции в България - M3 Communications Group, Inc., издава нова, четвърта по ред книга в САЩ. “Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR” ще излезе в началото на октомври, а предварителните продажби вече стартираха. Читателите могат да направят поръчка в Amazon, както и на онлайн платформите на две от най-авторитетните издателски къщи в света - Simon & Schuster и Barnes & Noble. Наскоро новата книга бе представена и предпремиерно на най-голямото международно изложение за книги в Лондон. “Световната PR революция” се издава от Allworth Press, част от Simon & Schuster, издателство, основано през 1924 година, носител на 56 награди “Пулицър” и част от могъщата CBS Corporation. В България книгата ще бъде публикувана от традиционния издател на книгите на Максим Бехар, издателство “Ентусиаст”, по времето, когато ще бъде пусната в продажба в САЩ.

 Мнения за книгата:

Ерик Уайнър, автор на бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “География на блаженството”: “Светът се променя. Социалните медии събират все повече хора заедно и в същото време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да вярваме и на кого да се доверим, особено става ли дума за PR. Аз ви казвам: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и увеличава сигнала. Той ни помага да навигираме промените в крачка и ни припомня, че някои неща като достойнството и почтеността са неизменими. А най-хубавото е, че отправя това послание с лека ръка, превръщайки “Световната PR революция” в едно приятно четиво.”

Франсис Ингам, генерален директор на Британската PR асоциация (PRCA) и изпълнителен директор на Световната PR организация (ICCO): “Максим Бехар е един от най-уважаваните и известни световни PR експерти на новото време и тази книга е обречена да се превърне в задължителна класика за всеки, който работи или е свързан по някакъв начин с PR бизнеса. Той никога не е имал по-голяма сила, но тази сила трябва да бъде укротявана чрез непрекъснато изтъкване на професионалната етика и чрез разбирането на влиянието, което имаме върху околните. “Световната PR революция” е панорамна обиколка на PR реалностите без аналог днес и завинаги.”

“Световната PR революция” гарантира стратегически поглед върху модерната PR действителност и разглежда теми като:

-  Новите правила на социалните медии

-  Модерни PR умения и похвати

-  Как да измерим въздействието

 - Ефектът на пълната прозрачност върху бизнеса

- Бъдещето на индустрията

“Световната PR революция” може да бъде поръчана и oт платформите на:

Skyhorse Publishing

IndieBound както и от официалната страница на книгата www.theglobalprbook.com.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Tой е главен изпълнителен директор на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., част от най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies.

Максим Бехар е почетен генерален консул на Република Сейшели в България. председател е на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като президент на Световната PR организация ICCO.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор на най-голямата PR компания в света – H+K Strategies, част от WPP Group PL, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. В периода 2015 – 2017 г. той е президент на ICCO – най-влиятелната световна PR асоциация.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца