“Световната PR революция” на Максим Бехар с международна премиера в САЩ

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7631613 www.24chasa.bg

Предстои представянето на книгата и у нас

Максим Бехар - дългогодишен журналист, успешен бизнесмен, дипломат, собственик и мениджър на една от водещите PR агенции в България - M3 Communications Group, Inc., издава нова, четвърта по ред книга в САЩ. “Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR” ще излезе в началото на октомври, а предварителните продажби вече стартираха. Читателите могат да направят поръчка в Amazon, както и на онлайн платформите на две от най-авторитетните издателски къщи в света - Simon & Schuster и Barnes & Noble. Наскоро новата книга бе представена и предпремиерно на най-голямото международно изложение за книги в Лондон. “Световната PR революция” се издава от Allworth Press, част от Simon & Schuster, издателство, основано през 1924 година, носител на 56 награди “Пулицър” и част от могъщата CBS Corporation. В България книгата ще бъде публикувана от традиционния издател на книгите на Максим Бехар, издателство “Ентусиаст”, по времето, когато ще бъде пусната в продажба в САЩ.

 Мнения за книгата:

Ерик Уайнър, автор на бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “География на блаженството”: “Светът се променя. Социалните медии събират все повече хора заедно и в същото време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да вярваме и на кого да се доверим, особено става ли дума за PR. Аз ви казвам: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и увеличава сигнала. Той ни помага да навигираме промените в крачка и ни припомня, че някои неща като достойнството и почтеността са неизменими. А най-хубавото е, че отправя това послание с лека ръка, превръщайки “Световната PR революция” в едно приятно четиво.”

Франсис Ингам, генерален директор на Британската PR асоциация (PRCA) и изпълнителен директор на Световната PR организация (ICCO): “Максим Бехар е един от най-уважаваните и известни световни PR експерти на новото време и тази книга е обречена да се превърне в задължителна класика за всеки, който работи или е свързан по някакъв начин с PR бизнеса. Той никога не е имал по-голяма сила, но тази сила трябва да бъде укротявана чрез непрекъснато изтъкване на професионалната етика и чрез разбирането на влиянието, което имаме върху околните. “Световната PR революция” е панорамна обиколка на PR реалностите без аналог днес и завинаги.”

“Световната PR революция” гарантира стратегически поглед върху модерната PR действителност и разглежда теми като:

-  Новите правила на социалните медии

-  Модерни PR умения и похвати

-  Как да измерим въздействието

 - Ефектът на пълната прозрачност върху бизнеса

- Бъдещето на индустрията

“Световната PR революция” може да бъде поръчана и oт платформите на:

Skyhorse Publishing

IndieBound както и от официалната страница на книгата www.theglobalprbook.com.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Tой е главен изпълнителен директор на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., част от най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies.

Максим Бехар е почетен генерален консул на Република Сейшели в България. председател е на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като президент на Световната PR организация ICCO.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор на най-голямата PR компания в света – H+K Strategies, част от WPP Group PL, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. В периода 2015 – 2017 г. той е президент на ICCO – най-влиятелната световна PR асоциация.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да види майка си е предсмъртното му желание Тежко болен българин, лекуван в Италия, избра да издъхне в родината си. 34-годишният нашенец поема на своето последно пътуване, за да види родната си майка, преди да затвори очи завинаги. Покъртителната история разплака България и Италия, след като бе публикувана на сайта на медицинска организация в

Първа експозиция за слепи в България. След обиколката всеки трябва да познае какво е усетил Да видиш Дунав мост, но не с очи, а с ръце! Това предлага първата по рода си изложба за незрящи у нас. Девет експоната могат да бъдат усетени в Историческия музей в Русе, научи "България Днес". Посетителите преживяват едни от най-емблематичните сгради в

Снимка на пътен полицай яхнал тротинетка и движещ се в средата на централен булевард в столицата стана абсолютен хит в социалните мрежи