“Световната PR революция” на Максим Бехар с международна премиера в САЩ

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7631613 www.24chasa.bg

Предстои представянето на книгата и у нас

Максим Бехар - дългогодишен журналист, успешен бизнесмен, дипломат, собственик и мениджър на една от водещите PR агенции в България - M3 Communications Group, Inc., издава нова, четвърта по ред книга в САЩ. “Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR” ще излезе в началото на октомври, а предварителните продажби вече стартираха. Читателите могат да направят поръчка в Amazon, както и на онлайн платформите на две от най-авторитетните издателски къщи в света - Simon & Schuster и Barnes & Noble. Наскоро новата книга бе представена и предпремиерно на най-голямото международно изложение за книги в Лондон. “Световната PR революция” се издава от Allworth Press, част от Simon & Schuster, издателство, основано през 1924 година, носител на 56 награди “Пулицър” и част от могъщата CBS Corporation. В България книгата ще бъде публикувана от традиционния издател на книгите на Максим Бехар, издателство “Ентусиаст”, по времето, когато ще бъде пусната в продажба в САЩ.

 Мнения за книгата:

Ерик Уайнър, автор на бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “География на блаженството”: “Светът се променя. Социалните медии събират все повече хора заедно и в същото време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да вярваме и на кого да се доверим, особено става ли дума за PR. Аз ви казвам: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и увеличава сигнала. Той ни помага да навигираме промените в крачка и ни припомня, че някои неща като достойнството и почтеността са неизменими. А най-хубавото е, че отправя това послание с лека ръка, превръщайки “Световната PR революция” в едно приятно четиво.”

Франсис Ингам, генерален директор на Британската PR асоциация (PRCA) и изпълнителен директор на Световната PR организация (ICCO): “Максим Бехар е един от най-уважаваните и известни световни PR експерти на новото време и тази книга е обречена да се превърне в задължителна класика за всеки, който работи или е свързан по някакъв начин с PR бизнеса. Той никога не е имал по-голяма сила, но тази сила трябва да бъде укротявана чрез непрекъснато изтъкване на професионалната етика и чрез разбирането на влиянието, което имаме върху околните. “Световната PR революция” е панорамна обиколка на PR реалностите без аналог днес и завинаги.”

“Световната PR революция” гарантира стратегически поглед върху модерната PR действителност и разглежда теми като:

-  Новите правила на социалните медии

-  Модерни PR умения и похвати

-  Как да измерим въздействието

 - Ефектът на пълната прозрачност върху бизнеса

- Бъдещето на индустрията

“Световната PR революция” може да бъде поръчана и oт платформите на:

Skyhorse Publishing

IndieBound както и от официалната страница на книгата www.theglobalprbook.com.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Tой е главен изпълнителен директор на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., част от най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies.

Максим Бехар е почетен генерален консул на Република Сейшели в България. председател е на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като президент на Световната PR организация ICCO.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор на най-голямата PR компания в света – H+K Strategies, част от WPP Group PL, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. В периода 2015 – 2017 г. той е президент на ICCO – най-влиятелната световна PR асоциация.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Градският транспорт в София е с ново работно време от днес. Последните курсове на автобусите и тролеите са до по-рано, а три линии временно се закриват. Проверка на „България Днес” показа, че по някои трасета последните рейсове ще потеглят в доста ранен час – около здрачаване. Официално от Центъра за градска мобилност съобщиха

От началото на извънредното положение до днес 61 644 са лица, които са подали заявление като търсещи работа – безработни лица, хора, освободени от работа и завърнали се от чужбина, както и подведени за регистрация с цел получаване на помощи, съобщи социалният министър Деница Сачева по време на брифинг в Министерския съвет

Затворническата управа и съдът попариха надеждите на Радослав Давидков, който уби жена си Анна, за по-бързо излизане на свобода. Заради наказание той остава без работа зад решетките, а според закона два дни труд се зачитат за три дни лишаване от свобода. Така много осъдени съкращават престоя си в пандиза