Септември е месецът на джакпотите

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7666252 www.24chasa.bg

Месец септември се оказа сред най-късметлийските месеци за участниците в игрите на СПОРТ ТОТО. В рамките на 18 дни бяха спечелени цели 4 джакпота от числовите игри.

Първи беше Стоян Георгиев, който грабна над 5,5 милиона от „6 от 49“. Седмица по-късно, в 72-ия тираж, Екатерина Мичева прибра 2 284 132 лева от същата игра.

На 15.09.2019 г. падна и големия джакпот в „Тото 2 – 6 от 42“ – Теньо Трендев от Стара Загора ще се наслаждава на феноменалната сума от 676 386 лева. Това обаче не беше края на спечелените джакпоти. В четвъртък късметлия от Велико Търново уцели печелившата комбинация в „Тото 2 – Рожден Ден“ и ще прибере сумата 33 480. Това е третият, най-голям джакпот от създаването на играта.

Освен невероятните джакпоти, през късметлийския септември бе спечелен и наградния фонд във Втори тото шанс на „6 от 42“ – „Пари плюс“. На 12.09.2019 г. участник от София позна пет от шестте печеливши числа в редовното теглене на „Тото 2 – 6 от 42“. Освен тях, той уцели и допълнителното число във Втори тото шанс на играта и към своята петица прибави наградния фонд в „Пари плюс“ от 55 000 лева. Така общата му печалба достигна 58 155 лева.

За следващия тираж в неделя джакпотите са още по-впечатляващи. Общата им стойност ще надмине 6 285 000 лева. Любимата игра на тото феновете у нас, „6 от 49“ е готова да създаде поредния тото милионер с джакпот от 2 650 000 лева. Само за 7 месеца играта „6 от 49" прибави седемцифрени суми към сметките на 8 късметлии. Статистиката показва, че няма правило кога джакпотът ще падне и всеки тираж може да се окаже късметлийски. А най-сигурната формула за печалба е редовното участие.

Изключително рядко в „ТОТО ДЖОКЕР“ се задържа джакпот, но тази неделя, участниците ще се борят за грандиозна сума от 80 000 лева. И то срещу минимален залог от едва 20 стотинки. Друг шанс за бързо забогатяване ви предлагат и игрите на „Тото 1“. За неделя джакпотът в „Тото 1 - 13 срещи“ се очаква да достигне феноменалната сума от 20 000 лева и то срещу минимална първоначална инвестиция от едва 10 стотинки.

Освен невероятните джакпоти, от 06.09.2019 г. до 14.11.2019 г., от тотализатора са подготвили и страхотни бонус печалби за всички любители както на моментните, така и на числовите игри. Двете нови кампании от програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“ ви дават възможност да грабнете чисто нов удобен градски автомобил, 24 печалби по 500 лева, ЛЕД телевизори, смартфони и куп други предметни печалби. И всичко това без да плащате повече.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца