Поне по една призова печалба всяка седмица от „5 от 35“ и „ТОТО ДЖОКЕР“

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7709837 www.24chasa.bg

Двете игри с най-нисък залог в „Тото 2“ предлагат печалби в почти всеки тираж

„5 от 35“ и „ТОТО ДЖОКЕР“ са известни сред тото феновете като игрите, които раздават страхотни печалби в почти всеки тираж. Само за изминалия месец септември късметлиите прибраха над 2 милиона лева от тях. Освен невероятни печалби двете игри са и изключително достъпни. В „ТОТО ДЖОКЕР“ минималният залог е едва 20 стотинки, а в „5 от 35“ – 70 стотинки. Това ги превръща в игрите с най-нисък залог в „Тото 2“.

За щедростта на „5 от 35“ разказват трима късметлии. Емил Мондашки, Виолета Йорданова и Евгиний Йовчев са спечелили призови печалби за близо 70 000 лева. Триото редовно участва в игрите на тотализатора. Всеки от печелившите споделя, че емоцията, която носи печалбата е несравнима. Те дават и своята формула за успешна инвестиция. Виолета например разчита на рождените дати на свойте близки. Емил и Евгений пък нямат любими числа и се доверяват на случайно подбрани комбинации. Виолета смята да подари екскурзия на съпруга си по случай 50-годишнината от сватбата им. Двамата господа също са стегнали куфарите си и планират пътувания.

Сред най-ярките доказателства за щедростта на „ТОТО ДЖОЕР“ е Лариса Мурадян от Русе. Късметлийката е печелила над 20 пъти от играта. Тя разказва, че редовното участие с доза късмет образуват формулата на успеха. Лариса споделя още, че тя се доверява на системите за пълно комбиниране. Русенчанката попълва 9 позиции и цифрите към тях, което увеличава многократно шанса за печалба. Със сумите от тотото Лариса подпомага собствения си бизнес. С усмивка споделя, че когато спечели, дава бонуси на своите служители.

От СПОРТ ТОТО напомнят, когато правите залог за числовите игри да представяте и картата си за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Тя дава шанс да трупате точки и да грабнете бонус печалби без допълнителен залог.