Таксиметров шофьор от София спечели 500 000 лева от Национална лотария

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7715519 www.24chasa.bg

Захари Бахаров му връчи чек за голямата печалба в шоуто

38-годишният Борис Борисов от град София спечели 500 000 лева от Национална лотария. Щастливецът работи като таксиметров шофьор от 15 години. Късметът кацна на рамото му с печеливш билет „Кеш Кръстословици x50“.

„Чувствам се страхотно. Никога не съм вярвал, че мога да спечеля 500 000 лева“, каза Борис. Късметлията беше в предаването, където получи чек за голямата сума лично от Захари Бахаров.

Борис разказа, че след като е изтрил билета и е видял печалбата от половин милион лева, най-напред е съобщил на съпругата си Радка. „Не знаех къде се намирам от щастие. Ще имаме по-добър живот“, сподели тя.

С печалбата Борис иска да си купи собствено жилище, но преди това планира екскурзия със семейството си. Късметлията пожела на всички да изпитат щастието, което преживяват той и съпругата му.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"

Илиян Михов-Баровеца стана учител на годината! Музикантът и певец, който преподава в столичното 144-о СУ "Народни будители", беше избран за учител на годината след гласуването на 130 негови колеги. Преди дни изпълнителят получава грамота, която да потвърди заслуженото му отличие. "Признанието е много сладко