Детски писма и сълзи за Албена Михова, след като свали костюма на Лъва в “Маскираният певец”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7744273 www.24chasa.bg
Албена Михова - вече разкрита, на сцената на “Маскираният певец”.

“Лъвицата е номер едно!!! От Влади от вход 3.”

Това послание, изписано върху бял лист с нарисувана върху него лъвска глава, посреща актрисата Албена Михова на входната ѝ врата, когато се прибира - вече разкрита, от предаването “Маскираният певец” в събота вечерта.

“Намерих това залепено на входа. Благодаря, Влади!”, отговори актрисата на детето в профила си във фейсбук.

Писмото до Албена Михова от нейно съседче
Писмото до Албена Михова от нейно съседче СНИМКА: Фейсбук профил на Албена Михова

Михова се оказа под маската на Лъва в прочутото предаване на Нова тв, след като вотът на зрителите реши тя да прекрати участието си. Това предизвика сълзи у децата, които гледаха предаването на живо. Всъщност изненадата не беше кой знае колко голяма, тъй като почти всички - и жури, и зрители, бяха убедени, че Лъвът е забавната актриса.

До последно обаче тя крила дори от сина си. “Случвало се е той да ме попита защо се прибирам толкова късно в събота. Затова му казах: “Ти какво си мислиш, и аз имам любовни вечери”, обясни Михова.

Следващата събота, 9 ноември, шоуто влиза в решителна фаза. Всички оцелели до този момент маски ще се състезават за финала. Това ще бъде началото на похода към победата, като на сцената за първи път ще излязат заедно маските на Розата, Кукера, Пчелата, Гарвана, Бухала, Шапката, Пилето и Принцесата.