Бизнес оскар за VP Brands International

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7866164 www.24chasa.bg

Наградата за земеделие и хранителна промишленост получи шефът на компанията Иван Папазов

VP Brands International спечели поредният си бизнес оскар от конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2019. Изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на компанията Иван Папазов бе отличен в категорията “Земеделие и хранителна промишленост”.

Почетната статуетка „Рибарят и златната рибка” на Ставри Калинов му беше връчена лично от министъра на енергетиката Теменужка Петкова. “Поздравявам Ви за изключително добрите резултати и за това, което правите, защото вие сте двигателят на икономическия растеж на страната”, каза Петкова.

Иван Папазов е в управлението на VP Brands International от края на 90-те години. Именно под негово ръководство компанията се налага като водещ български производител на вина и високоалкохолни напитки в над 40 държави по целия свят и печели редица престижни национални и международни награди.

„Името VP Brands International неотлъчно се свързва с лидерската ни позиция като производител на вина и високоалкохолни напитки в България. Това се дължи преди всичко на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина. Така през годините компанията ни е развила силната връзка между българското земеделие и качеството на крайния продукт с добавена стойност - заяви Иван Папазов по време на церемонията. -Създадохме собствена земеделска структура. Превърнахме се в надежден партньор на още стотици български земеделски производители. Осъзнахме и социалната роля, която има нашият бизнес при осигуряването на поминък за хората. Благодаря на всички наши служители, партньори и клиенти за доверието и за това, че всеотдайно са част от нашето семейство.“