Поли Генова показа за първи път бащата на сина си на рождения му ден

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7866827 www.24chasa.bg

Джоузеф Шартън е холандец, двамата се запознават преди 3 г. на наградите на БГ радио

За първи път Поли Генова показа мъжа до себе си. Избра да го направи на 13 ноември, когато любимият ѝ Джоузеф Шартън отпразнува 33-ия си рожден ден.

Поли отправи специално послание към него в личния си профил в инстаграм.

“Изненада!

Честит рожден ден, татко Джо!

Толкова сме благословени да те имаме в живота си!

Благодарим ти, че си най-добрият баща и че се грижиш толкова добре за нас!”, написа Генова на английски. А накрая добавя на холандски - We houden erg veel van je!, което в превод означава “Много те обичаме!”.

Посланието е придружено с няколко снимки, на които Поли позира с Джоузеф и 7-месечното им момченце Даниел. Баща и син са облечени в еднакви карирани ризи, а Поли сияе от щастие.

Тя дълго време отказваше да разказва и да показва кой е човекът до нея. Дори и след като разкри, че очаква първото си дете, не обясни много за бащата.

Всъщност Поли и Джоузеф се познават от близо 3 години. Първата им среща е на церемонията по раздаването на наградите на БГ радио. Тогава само разменят по няколко изречения на английски - той е холандец и, разбираемо, не знае езика ни. Виждат се отново година по-късно пак на същата церемония. “И повече никога не се разделихме. Явно е било писано”, разказа Поли малко по-рано тази година.

За миналия рожден ден на Джоузеф двамата си подариха екскурзия до Тайланд, а сега посрещнаха празника му вече трима.