Иван Кирилов, СПОРТ ТОТО: Превърнете всяка мечта в реалност с новата моментна лотарийна игра „Магичната 8“

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7875322 www.24chasa.bg

Иван Кирилов е ръководител на отдел „Игри“ на Български спортен тотализатор. Днес той ще ни разкаже за най-новото предложение за забогатяване на мига от СПОРТ ТОТО – моментната лотарийна игра „Магичната 8“

- Г-н Кирилов, разбрахме, че СПОРТ ТОТО има ново хитово предложение за всички свои почитатели. Разкажете ни повече за него.

- Да, точно така. От вчера на пазара е най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Магичната 8“. Тя е готова да сбъдне мечтите на всеки, който реши да опита късмета си, с печалби за близо 5,5 милиона лева. Най-големият щастливец от играта ще грабне 200 000 лева на мига, а други двама ще се наслаждават на печалби по 50 000 лева. Шансът за печалба е много голям, защото всеки трети талон печели.

- Печалбите звучат страхотно, но как се играе „Магичната 8“?

- Талонът има 8 игрални зони, които са изобразени като магични кутии. Символът "8", изписан в някоя от кутиите, ви носи печалбата изписана в нея. Два такива символа удвояват печалбата, а три я утрояват. Най-желан е символът „Магичната 8“, защото събира печалбите от всички магични кутии.

- А защо точно „Магичната 8“? Има ли някаква скрита символика в цифрата „8“?

- Според нумеролозите „8“ е сред числата, които имат най-силно влияние върху съдбата на хората. То се явява като обединител на силите и средствата в живота ни, както и е носител на победата, особено в материален план. Известно е и с това, че изгражда съюз между постоянството и късмета, който ни е необходим, за да се увенчаят усилията ни с успех. Символиката е, че осмицата носи материален успех.

- Кои са другите предложения на СПОРТ ТОТО, които не трябва да пропускаме?

- Освен „Магичната 8“, от СПОРТ ТОТО сме подготвили три други специални предложения подходящи за сезона. Първият хитов талон е „Шампионска кръстословица“. Той е подготвил феноменални печалби за над 15 милиона лева. Най-големият късметлия го очаква половин милион лева. Второто хитово предложение е играта „Разбий трезора“. Талонът е зареден с печалби за над 90 милиона лева. Тримата най-големи късметлии ги очакват печалби от по 1 000 000 лева. В талона са скрити още 4 печалби по 250 000 лева, както и 10 по 100 000. Талонът „Златната акция“ също осигурява невероятни емоции с печалба от половин милион лева. Други петима пък ги очакват по 100 000 лева. Моментните игри на тотализатора са заредени със страхотни седемцифрени печалби, точно както и джакпотите в числовите игри. Любимата игра на всички тото фенове - „6 от 49“ вече е с джакпот от 2 800 000 лева и очаква следващия тото милионер.