Интервю със Силвия Илкова, главен експерт в дирекция „Маркетинг“ на Български спортен тотализатор

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7887425 www.24chasa.bg
Силвия Илкова, главен експерт в дирекция „Маркетинг“ на Български спортен тотализатор

20 страхотни празнични печалби очакват късметлиите от ТОТО КЛУБ

Тотализаторът готви множество изключителни изненади за коледните и новогодишните празници

- Г-жо Илкова, наскоро приключиха промоционалните кампании „Златна треска“ и „Вихрушка от печалби в Тото 1 и Тото 2“ от програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Какво предстои сега за верните почитатели на тотализатора?

- Да, точно така, преди броени дни приключиха двете паралелни кампании, които са част от Програмата за лоялни клиенти с наименования „Златна треска“ и „Вихрушка от печалби в ТОТО 1 и ТОТО 2 на СПОРТ ТОТО“. От 15.11.2019 г. стартира празничната ни кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“. Продължителността на кампанийната игра ще бъде до 05.01.2020 г., а периода, в който ще се проведе съвпада с предстоящите коледни и новогодишни празници.

- А какви са печалбите в новата празнична кампания?

- Печалбите са тематични. Специално за празничния период, който предстои, сме се погрижили късметлиите да изживеят невероятни емоции със семейство си или с приятели. Промоционалните печалби са общо 20 бр. ваучери за почивка в страната и/или чужбина, всеки на стойност от 2 000 лв. 20 късметлии ще могат да избират сами своята дестинация, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето пътуване през новата 2020 година.

- Забелязва се, че често се среща числото „20“. Има ли някаква скрита символика в него?

- Да, специално подбрахме печалбите да са 20 ваучера всеки на стойност 2 000 лева. Повторението на цифрата „2“ според нумеролозите е символ на прогрес. Двойката е пряко обвързана с желанията на хората. Повторението на тази цифра ни дава знак, че някои от най-съкровените ни мечти ще се сбъднат. Освен това печалбите ще бъдат определени през 2020 г., която според астролозите ще бъде време на прогрес и успехи за всички ни.

- Как можем да грабнем тези впечатляващи бонус печалби?

- Механизмът за участие е много лесен. Всеки участник, който е направил залог в числовите игри или е закупил талон от моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор на стойност равна или по-голяма от 1 лев, ще получи правото да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 1 лев покупка. Събрани 20 бонус точки в клиентската карта, ви дават един шанс за участие в жребия за спечелването на един от ваучерите за почивка, съответно ако съберете 40 точки получавате 2 шанса и т.н. Колкото повече точки събирате, толкова по голям е шансът ви за печалба. 20-те късметлии ще бъдат определени чрез жребий, на живо в национален ефир, на 09.01.2020 г.

- Готвите ли и други изненади, посветени на коледните и новогодишните празници?

- Да, ще има много. Част от тях ще са нови моментни лотарийни игри. Те освен, че ще донесат печалби на мига, също ще дадат шанс за участие в промоционалната кампания „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“. Ще има и допълнителни предметни и парични печалби, които няма да издам сега. Съвсем скоро ще обявим подробностите за празничните изненади, които ще зарадват хиляди късметлии.