Деси Радева с рокля на Невена при кралицата в Бъкингам - облича я за трети път

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7940967 www.24chasa.bg
Деси Радева до елхата на "Даунинг стрийт"10 Снимка: NEVENA Couture

 

На приемите за лидерите на НАТО на британската кралица Елизабет в Бъкингамския дворец и в резиденцията на британския премиер Борис Джонсън на "Даунинг стрийт" 10  в Лондон снощи съпругата на президента Румен Радев, Деси Радева, бе с един от любимите си тоалети на дизайнерката Невена Николова - NEVENA. Тя го облича за трети път на официално събитие. На двата приема всички гости бяха със същите дрехи, тъй като събитията бяха много близко едно до друго по време.

Преди Лондон, г-жа Радева бе със същата на рокля на официалното посещение в Йордания в края на миналата година и на приема за националния празник на Република България 3 март т.г. Роклята е изработена от френска дантела в цвят персийски пясък върху златисто розова сатенирана коприна. Дантелата е бродирана под форма, създавайки илюзия за безшевност на дрехата.

За снощния повод, за разлика от предишните, съпругата на българския президент избра да носи роклята без колан на талията, оставяйки основният акцента да пада върху деколтето, подчертано с триизмерни цветя, както и върху основния силует.

Със своя избор на вече видян тоалет г-жа Радева отново показа както отговорност към екологичния аспект на модата, така и различните възможности за носимост на една и съща елегантна дреха за дневен и вечерен повод. Съществена част от философията на Невена е винаги да подтиква и подкрепя клиентите си да мислят за перспективното ползване на тоалетите и държи това да бъде обсъдено при създаването им. Докато днес това е една от най-горещите теми в света на модата, принципът на устойчивото, етично поведение е основата на работата на НЕВЕНА от както марката е създадена преди 19 години.

Десислава Радева показа роклята за пръв път на посещение в Йордания през декември 2018 г. На снимката е заедно с кралица Рания
Снимка: Валентин Николов
Десислава Радева показа роклята за пръв път на посещение в Йордания през декември 2018 г. На снимката е заедно с кралица Рания Снимка: Валентин Николов

На приема по случай националния празник 3 март т.г.
Снимка: Румяна Тонева
На приема по случай националния празник 3 март т.г. Снимка: Румяна Тонева