Мажоретен състав „Мистерия“ и Реми Тоин отиват на финала на „България търси талант“

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7961467 www.24chasa.bg

Над 1 256 000 души съпреживяха красивия спектакъл и предложението за брак по bTV по данни на ГАРБ

Феновете изпратиха мажоретен състав „Мистерия“ на финала на „България търси талант“ по bTV с най-висок вот на последния полуфинал на живо вчера. Журито гласува единодушно за танцьорът Реми Тоин, въпреки възхищението си към труда и възможностите на танцуващите майки в „Ерго денс“. 19-те зашеметяващи момичета от Пазарджик, които впечатлиха с изящната си „гарванова приказка“ и уникален синхрон, както и и хореографът, който отново създаде шоу от световна класа и взриви залата, ще се присъединят към носителите на златни бутони и фаворитите на зрителите в голямата битка за 50 000 лева в неделя.

Майките, популяризиращи бебеносенето „Ерго Денс” демонстрираха свобода и класа в едно много свежо изпълнение. Ицо Хазарта определи танца им като оригинална идея и секси изпълнение, което може да го накара отново да стане баща. Славена Вътова се поинтересува за безопасността на танцуващите бебета, а Катето Евро призна, че е приятно изненадана от сценографията и включването от страна на бащите.

Музикантите от формация „Жарава“, които умело смесват джаз, фънк и фолклор, представиха пред феновете на „България търси талант“ своето второ авторско парче. Модерната интерпретация на българския фолклор съчета по неповторим начин стилизирани носии, традиционни инструменти и модерна хореография. Те получиха похвалите на Катето Евро, както и поздравите на Славена Вътова за прекрасната мисия и балансирано изпълнение.

Силният мъж Мариян Димитров постави нов рекорд за България като издърпа „малко над“ 40-тонен трамвай пред изумените погледи на жури и публика. Той вдигна и 150-килограмова бетонна топка, с което впечатли Любен Дилов-син. Ицо Хазарта коментира, че strongman шампионът отново доказва, че най-красивите жени и най-силните мъже са от Пловдив.

Street fitness дуото Цвети и Жаси демонстрираха пред зрителите на bTV поредното зрелищно шоу на мускулатурата, с което си спечелиха поздравленията на журито и искрената подкрепа на публиката. Славена Вътова ги определи като вдъхновители, които показват страст, отношение и невероятни резултати. Докато гостите в залата скандираха „Браво!“, Любен Дилов-син ги поздрави за достигането до това ниво от самоуки атлети.

Композиторът и музикант в стил „Нова Епоха“ Димитър Величков не изневери на стила си и отново трогна всички в „България търси талант“ с прочувственото си изпълнение. Балетът допълни красивата емоция и му спечели аплодисментите на цялата зала. Ицо Хазарта изтъкна, че изключително успешно пресъздава интимни усещания и докосва всеки, а това е много ценно качество за един артист.

10-годишната майсторка на кубчето на Рубик Ива Кузманова отново събра погледите като не само демонстрира уменията си със затворени очи, но и изненада журито с позитивно послание. Славена Вътова я определи като истинско вълшебство, което въплъщава желание и амбиция в това трудно начинание. Ицо Хазарта коментира, че тя излъчва страхотна енергия, а в съчетание с нестандартната й дарба, ще бъде истинска звезда, и не само за родителите си.

Вълнуващото представление на „Невиждан театър” доказа за пореден път, че пред таланта няма граници, били те и физически. Приказният им спектакъл накара Славена Вътова да ги изтъкне като хора за пример, пред които трябва да станем на крака, а Катерина Евро да изрази възхищението пред духа им. Любо Дилов-син допълни, че подборът на музиката от „Картини от една изложба“ на Мусоргски допълва драматизма и засилва въздействието на майсторското изпълнение.

Голямото семейство на децата от Diva Zone изпълни един анималистичен танц, който създаде страхотно настроение и подчерта класата на школата им. Славена Вътова ги поздрави за заразителната енергия, цветното и позитивно излъчване. Ицо Хазарта призна, че е бил впечатлен от реалистичните сюжети в танца им, а Любен Дилов-син им предвеща блестящо бъдеще.

Анонимният илюзионист Велизар Бамбалов взе ума на зрителите с предсказанието си за реакциите на журито. Любен Дилов подчерта, че са станали свидетели на много добър номер с артистичен маниер и го насочи да познае и комбинацията в тотото. Катето Евро и Ицо Хазарта опитаха да разгадаят тайната на номера му, останали в почуда как е възможно. За финал магьосникът поднесе още две изненади на журито и публиката – той свали маската си и направи предложение за брак на приятелката си Нора пред погледите на над 1 256 000 зрители (по данни на ГАРБ).

Малката Люси Сивкова с огромен глас отново показа дарбата си с изключително сложното изпълнение на песента „Never Enough“. Публиката в залата на „България търси талант“ я аплодира на на крака, а Славена Вътова видя в нея изключителна специфичност, която я откроява по превъзходен начин. Ицо Хазарта я квалифицира като ослепителна млада дама с качества на победител.

Приказните Milkshake & Dr Bubble омагьосаха журито с една фантазия от сапунени мехури, дим, светлина и фантазия. Ефирните им коктейли зашеметиха водещите, а Ицо Хазарта призна, че са го върнали в детството. Катето Евро сподели симпатиите си към представлението им, а Славена Вътова ги поздрави за множеството нови елементи и заразителните им усмивки.

На 15 декември феновете ще могат да проследят финала на спектакъла и онлайн на talant.btv.bg в 360-градусово видео на компютър, телефон или таблет, дори с VR очила. Технологията ще пренесе потребителите на сцената на предаването, където те могат да видят всички ексклузивни детайли от подготовката за изпълнението, представянето на участниците, реакциите на публиката и журито.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „N-JOY Talent“ всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY. След големия финал радио N-JOY ще даде възможност на един от талантите да направи своя рубрика в ефира на една от най-големите музикални радиовериги в страната.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Символът на културното министерство през 2013 г. - ексминистър Владо Пенев и секссимволът на родния театър Захари Бахаров са неразделни. Двамата въпреки разликата в годините са близки приятели и отново бяха засечени рамо до рамо до Народния театър от топпапараците на "България Днес". Веселата компания дори се запъти на обяд след репетиции

"Това са пълни глупости. Убедени сме, че смъртта му е инсценирана, за да се измъкне с парите ни", нервно коментираха на 25 юни 2007 г. пред медиите известни родни бизнесмени. Повод за изявленията им е новината за смъртта на подвизаващия се с две самоличности като Емил Коен и Емил Бояджиев скандален бизнесмен и шеф на баскетболния ЦСКА

Големият кораб с много товар. Така коментираха столичани, извръщайки се вчера след естрадната легенда Силвия Кацарова на улицата. Топпапараците на "България Днес" изловиха изпълнителката на "Големият кораб", натоварена като танкер с покупки в няколко торби през рамо. Легендата дори успяваше и да урежда делови ангажименти по телефона