Козичка стана любимка на гимнастичките

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7971534 www.24chasa.bg
Екипът, който създаде произведението на изкуството. Илона Станева от Fibank е с календара.

Само 10 лева за уникален календар на Fibank в полза на Animal Rescue и федерацията по художествена гимнастика

Котките се чувстват идеално в ръцете на красивите момичета.
Котките се чувстват идеално в ръцете на красивите момичета.

Козичка от приюта за животни на Animal Rescue е станала любимка на състезателките ни по художествена гимнастика, които за трети път изгряха в благотворителния календар на Fibank. Това разказаха момичетата при представянето му. Календарът вече е във всички клонове на банката и може да бъде купен само за 10 лева, а наистина е произведение на изкуството. Събраната сума ще бъде удвоена от банката и ще бъде разделена между приюта и федерацията по красивия спорт, обясни Илона Станева, директор маркетинг и реклама на банката.

Момичетата показаха любимите си кадри от календара, който е изключителен.
СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Момичетата показаха любимите си кадри от календара, който е изключителен. СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

“Догодина е изключително важна за нашия спорт. Предстои ни най-важното състезание - олимпиадата в Токио. И много по-спокойно се работи с партньор като Fibank”, отбеляза президентът на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева.

Снимките били доста трудни, защото животните трудно се навивали да станат манекени. Една от котките била подхвърляна няколко пъти от Невяна Владинова, за да се успокои.

“Идеята дойде спонтанно. Нашата треньорка на ансамбъла Весела Димитрова не тръгва за никъде без своето куче. Аз имам пет в двора. Заради това сме радостни, че можем да помогнем на тези животни”, допълни още Раева.

Спонтанно се роди и идеята за следващия календар на гимнастичките за 2021 година, на който те да бъдат с медалите си от олимпиадата и торти.

Fibank за 12-а година пуска благотворителен календар, като е подпомогнала и много други каузи като Българската параолимпийска асоциация, фондацията на Димитър Бербатов, която награждава даровити деца, и още много други.

Автор на фотосите е Петър Петров, който също с удоволствие работил с такива професионалисти като банката и гимнастичките.

Екипът, който създаде произведението на изкуството. Илона Станева от Fibank е с календара.