Би Ти Ви намери заместник на Слави

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8022106 www.24chasa.bg
Николаос Цитиридис СНИМКА: thecomedyclub.bg
Телевизията пуска вечерно токшоу в края на януари

Вечерното шоу на Би Ти Ви се връща на малкия екран в края на януари. От два дни телевизията излъчва забавни тийзъри за предаването, в които ясно се казва, че новият водещ няма да е 2 м висок - очевидно алюзия със Слави Трифонов.

Няколко известни лица са минали през кастинг за водещ на шоуто, научи "24 часа". Сред тях е Ники Илиев - успешен актьор и режисьор, който работи с Би Ти Ви от известно време и е доказал, че може да създава съдържанието, а не само да чете от аутокюто.

Поканен е бил и харизматичният Орлин Павлов, също с голям опит пред камерата и много харесван от публиката.

Стил на медията обаче е сама да създава своите лица, така че е много вероятно новият водещ да е не толкова популярният българин от гръцки произход Николаос Цитиридис - също участвал в кастинга за шоуто. Той живее у нас от 5-годишен и е сред сценаристите в екипа на новото предаване. Работил е като журналист, печелил е наградата "Валя Крушкина" за разследване, а напоследък е известен като стендъп комик. Бил страхотен импровизатор, заради което вероятно са го харесали като евентуален водещ, разказват хора, участвали в кастинга.

Новото предаване отново ще е в жанра на класическото вечерно токшоу, каквото беше и "Шоуто на Слави". След спирането му Би Ти Ви пускаше на негово място сериали, епизоди на "Комиците" и документално риалити (като "Истински истории" и "Помощ 112").

През септември на традиционното есенно парти на Би Ти Ви шефът на медията Флориан Скала обяви, че новото късно шоу ще се прави от вътрешен продукционен екип на телевизията. Очаква се то да стартира в края на януари.