По пътя към успешната кариера в света на дигиталния маркетинг със SoftUni Digital 2.0

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8053942 www.24chasa.bg

Днес абсолютно всички потребители обитават ежедневно онлайн пространството и го използват, за да удовлетворят редица свои нужди – от забавление до пазаруване, медицински услуги и др.

Ето защо дигиталният маркетинг играе решаваща роля за успеха на всеки един бизнес. Той предоставя една динамична среда, която непрекъснато се обновява и подобрява, а с това се подобряват и усещанията на потребителите, както и функционалните възможности за собствениците на бизнес и предприемачите. На помощ и за двете страни идва SoftUni Digital 2.0!

Какво е SoftUni Digital 2.0?

SoftUni Digital 2.0 е изцяло обновената широкообхватна програма по дигитален маркетинг, която подготвя следващото поколение дигитални експерти, като им помага да се сдобият с професия и да постигнат кариерните си мечти. Тя се състои от 3 ключови етапа, през които включилите се преминават:

Marketing Basics

На първо място в обучителната пътека стои безплатният курс „Marketing Basics”. Той е разработен с цел да запознае студентите с методите на преподаване на лекторите в SoftUni Digital и поетапно да ги насочи към някоя от сферите в дигиталния маркетинг, в която биха имали интерес да се развият. Подходящ е за напълно начинаещи и хора с малък опит в сферата.

Обучението завършва с тест, оценяващ наученото и представляващ вход към следващото ниво.

Fundamentals Program

След успешно преминаване на теста от курса Marketing Basics, студентите преминават към Fundamentals Program. В нея те усвояват базови познания от всички ключови сфери на дигиталния маркетинг - Content Marketing, Email Marketing, Facebook Marketing, Google Ads, SEO & Analytics, E-commerce.

Всички, които завършват курсовете от това ниво, имат опция да изберат дали искат да се специализират в едно от трите направления, които предлага следващия обучителен етап.

Professional Program

Всички, които завършат успешно курсовете от Fundamentals Program, имат опция да изберат дали искат да се специализират в едно от трите направления, които предлага следващия обучителен етап, а именно – професионалната програма. Опциите за специализация са - Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert и Search Engine Marketing Expert.

Изборът на професия зависи изцяло от личните предпочитания и интереси на курсистите.

Завършилите избраното професионално направление получават диплома от SoftUni Digital, призната и разпознавана от всички компании в бранша. Заедно с това, при всеки успешно преминат курс, студентите получават и „Свидетелство за професионално обучение“ и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Лекторски състав

Лекторският състав на SoftUni Digital 2.0 се състои от някои от най-изявените експерти в областта. Те предават на студентите практически знания и ценни умения, идващи директно от дългогодишния им опит. С помощта на тяхната работа, курсистите овладяват бързо и ефективно новопостъпилата информация и могат своевременно да я прилагат в реална работна среда.

Кариерно съдействие

Основната цел на СофтУни е да помогне на обучаващите се успешно да поемат по пътя на мечтаната от тях професионална реализация. Кариерният център е основният инструмент, с който постигаме това. В него курсистите могат да се възползват от безплатни консултации, помощ с изготвянето на документи, подготовката за интервю, както и директни препоръки към потенциални работодатели!

Включете се в предизвикателството SoftUni Digital 2.0 и започнете да полагате основите на своята успешна кариера в света на дигиталния маркетинг. Запишете се от ТОЗИ линк!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Малки и големи кукери прогониха злите сили в Елин Пелин. Групи от общинското градче и близките села Лесново и Ноевци бяха сред най-атрактивните участници в събитието, събрало хиляди зрители в слънчевия февруарски уикенд. Четвъртото издание на кукерския фестивал събра на едно място над 1800 участници

Сценаристът Христина Апостолова си направи музикална разходка в столицата, видяха папараците на "България Днес". Съпругата на Евтим Милошев сложи тапите в ушите, усили любимата си песен и започна да крачи по-смело и в по-добро настроение по софийските улици. СНИМКИ: БЪЛГАРИЯ

С черни очила, клюмнала шапка, съвсем неглиже и с любимото куче се разхожда из центъра на столицата Ники Илиев, видя зоркото око на "България Днес". Актьорът видимо е позаслабнал и с немалко бели косми на брадата. Къде отиде онзи красавец, мечта за немалко