Коe e другото кралско семейство, което се мести, но никой не разбра?

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8069874 www.24chasa.bg
Кралица Маргарет, принц Фредерик и принцеса Мери СНИМКИ: Ройтерс

Новината, че датската принцеса Мери се мести в Швейцария за три месеца с децата си определено шокира кралските фенове, пише New Idea. Далеч обаче не се разчу така, както решението на принц Хари и Меган Маркъл да напуснат Великобритания, което двамата съобщиха на 8 януари.

Датският престолонаследник Фредерик остава в родината си, докато наследниците му 14-годишният Кристиан, 12-годишната Изабела и близнаците Джозефина и Винсент, които са на 9 години, ще се обучават през следващия училищен срок в Швейцария. Разбира се, когато графикът му позволява, и той ще се присъединява към семейството си, пише Hola!.

Докато принцеса Мери се грижи за децата, принц Фредерик вероятно ще се подготвя да поема все повече отговорности, тъй като от известно време се говори, че майка му кралица Маргрете скоро ще слезе от престола. Изглежда, че неговата съпруга също се подготвя за трона, след като наскоро пое властта, когато кралицата и синът й бяха извън страната.

Обучението на децата на датското кралско семейство започна на 6 януари и оттогава те и майка им са в Швейцария.

Междувременно херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл буквално разтърсиха цял свят с новината си. Това се отрази значително и на тяхната популярност в социалните мрежи. Само за 4 дни профилът им в инстаграм бе последван от нови 500 000 души.

Приближени до двойката разкриха, че първоначално планът е да заживеят в Канада, но всъщност крайната цел е Лос Анджелис. Неодобрението на Меган Маркъл към управлението на Доналд Тръмп било пречка към момента обаче. Херцозите може да се преместят, едва когато настоящият президент на САЩ слезе от власт.